Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Blegny

België

 

7 pers.
Chateau Cortils - Orangerie

Vakantiehuis in kasteelsfeer omgeven door natuur en geschiedenisVakantie vieren met de sfeer van lang vervlogen tijdenChateau Cortils is een unieke plek op een eeuwenoud landgoed voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De geschiedenis gaat hier ..

Blegny

8 pers.
Chateau Cortils - Bordesappartement

Vakantie in kasteelsfeer in een oase van rust op het Belgische plattelandChateau Cortils - BordesappartementChateau Cortils ligt op een unieke plek op een eeuwenoud landgoed waar rust en ruimte volop aanwezig is. Het kasteel heeft een rijke geschiede..

Blegny

10 pers.
Chateau Cortils - Balkonappartement

Als een kasteelheer in de Belgische Voerstreek vakantie vierenEen chateau als inspirerende vakantieplekNet over de grens bij Maastricht kom je op een prachtige plek waar rust en ruimte in overvloed aanwezig is. Op een eeuwenoud landgoed ligt Chateau ..

Blegny

7 pers.
Chateau Cortils - Oude Kapel

Kasteelvakantie met appartementen met een rijke geschiedenisKasteelappartement de Oude Kapel om te onthaasten in de Belgische natuurChateau Cortils ligt op een unieke plek op een eeuwenoud landgoed waar rust en ruimte volop aanwezig is. Het kasteel h..

Blegny

23 pers.
Chateau Cortils - Bordes XL

Vakantie vieren in een groepsaccommodatie als een heuse kasteelheerChateau CortilsOp een eeuwenoud landgoed ligt Chateau Cortils met een kasteel waarvan de geschiedenis teruggaat tot 941 in de Karolingische tijd. Eeuwenlang is er gebouwd en verbouwd ..

Blegny

12 pers.
Het Poorthuis in Blegny

Karakteristiek vakantiehuis in de Belgische Voerstreek waar rust en natuur samenkomenAuthentiek vakantiehuis in de Belgische VoerstreekHet Poorthuis is een vrijstaand huis, gelegen naast Chateau Cortils op een ongerepte plek waar natuur en rust in ha..

Blegny

Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische ArdennenOns buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.