Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Aruba Oranjestad

Oranjestad, Aruba

 

vakantievilla-aruba-oranjestadvakantievilla-aruba-oranjestadvakantievilla-aruba-oranjestadvakantievilla-aruba-oranjestadvakantievilla-aruba-oranjestad
Favoriet 
 

v.a. 1.327

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Aruba Oranjestad in Oranjestad

Prachtig vakantiehuis in Aruba met privé zwembad en tuin. Het perfecte toevluchtsoord! Gelegen in de chique wijk in de buurt van Golfbaan Tierra del Sol en Malmok, is een weelderige villa die je versteld zal doen staan.

Gelegen in de chique wijk in de buurt van Golfbaan Tierra del Sol en Malmok, is een weelderige villa die je versteld zal doen staan. Dit vakantiehuis in Aruba beschikt over een prachtig zwembad en tuin. Het perfecte toevluchtsoord.

Vakantiehuis in Aruba met privé zwembad 🏡

Het vakantiehuis beschikt over maar liefst vier slaapkamers, twee badkamers die van alle gemakken zijn voorzien, een open keuken, een ruime woonkamer voorzien van centrale airconditioning en een enorme veranda waar gasten heerlijk televisie kunnen kijken. Er is ook een uitgestrekt zwembad waar je kunt afkoelen en een knaller kunt hebben. Deze villa is perfect voor gezinnen waar je een unieke en onvergetelijke tijd kunt hebben samen. Daarnaast is er voor je geliefde familie & vrienden een appartement op de begane grond met eigen ingang en badkamer!

Ontdek samen het prachtige eiland 🤩

Dit vakantiehuis in Aruba ligt vlakbij de voormalige goudmijnen in een beschermd natuurgebied. Het fantastische ezelopvangcentrum is ook vlakbij, net als de ingang van Aruba's Arikok National Park met zijn adembenemende schoonheid. Iets verder weg ligt Mangel Halto, een rustig strand omzoomd door mangroven. In Savaneta vind je Zeerover, een openluchtrestaurant met verse vis en een ontspannen lokale ambiance.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 2.394,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 27-05-2024 (7 dagen) 3.993,-   Boek
Van 24-05-2024 t/m 31-05-2024 (7 dagen) 3.993,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.394,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 03-06-2024 (7 dagen) 3.993,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Aruba

Hotel Riu Palace Aruba

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Aruba bij Hotel Riu Palace ArubaMet de vliegreis nog in de benen voelt de aankomst in het Riu Palace Aruba als een hartverwarmende thuiskomst. Dit 5 sterrenhotel biedt Ultra All Inclusive zoals alleen RIU dat kan. Een kijk..

Palm Beach

Divi Aruba All Inclusive

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Divi Aruba All Inclusive in Aruba..

Druif Beach

2 pers.
The Mill Resort & Suites Aruba

Dit gezinsvriendelijke resort ligt op slechts een steenworp afstand van de prachtige witte zandstranden van Palm Beach. Met de nabijheid van belangrijke casino's, restaurants, discotheken, winkelcentra en uitgaansgelegenheden biedt het hotel een..

Palm Beach

2 pers.
Aruba Blue Village

Dit hotel in Noord is de perfecte bestemming voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verfrissing. Met een prachtig zwembadencomplex en buitenbaden kunnen gasten genieten van vrolijke verfrissing. Daarnaast is er een speciale zone voor kinder..

Aruba