Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Aruba

Noord Aruba, Aruba

 

vakantievilla-arubavakantievilla-arubavakantievilla-arubavakantievilla-arubavakantievilla-aruba
Favoriet 
 

v.a. 3.519

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Aruba in Noord Aruba

Ruim vakantiehuis in Aruba in het mooiste gedeelte in Noord. Een ideale omgeving om te ontspannen en te genieten aan het fijne privé zwembad of één van de heerlijke stranden. Geschikt voor 20 personen.

Dit vakantiehuis ligt op het prachtige eiland Aruba en is werkelijk een parel in de Caribische zee. Met een zeer centrale ligging in bruisend Noord. Dichtbij de restaurants en hotels is deze villa ideaal om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Met een heerlijk privé zwembad en prachtige witte stranden in de omgeving kom je helemaal tot rust. De plaats Noord en omgeving is misschien wel de meest betoverende regio van Aruba. Geniet van de relaxte sfeer, de mooie accommodatie en de avonturen op of in het water. 

Vakantiehuis op Aruba met met privé zwembad en loungegedeelte 🏡

Het vakantiehuis geeft een heerlijk vakantiegevoel af met de wuivende palmbomen voor de deur. De 8 ruime kamers zijn allemaal voorzien van een tv, airconditioning en een balkon. Tevens zijn er 4 ruime badkamers die voorzien zijn van een bad, douche en toilet. De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast, elektrisch fornuis, kookeiland en magnetron. Aangrenzend aan de keuken is een eettafel en er is een fijne woonkamer met voldoende plek. Op de eerste verdieping is een zeer ruime extra woonkamer, met een mooie hoekbank, televisie en eetkamer. Voor ontspanning en een frisse duik kun je terecht in het heerlijke buitenzwembad en ook zijn er ligbedden waar je kunt genieten van het zomerzonnetje. Ook is er bij het zwembad buiten een groot loungegedeelte waar je met elkaar samen kunt zijn en kunt relaxen. Gratis Wi-Fi in de gehele accommodatie. Voor degene die willen doorwerken is er ook een kantoortje met printer en computer. Het is ook mogelijk om je boodschappen te laten doen of een privé kok in te huren.

Dichtbij Oranjestad en de mooiste stranden van Aruba 💛

Bij het zien van de kleurrijke huisjes voel je gelijk de Caribische gezelligheid. Van winkelen, tot historische museums, tot streetart of fijne restaurants, je vindt het allemaal in Noord. Wil je genieten van een schitterend panorama? Breng dan een bezoek aan het meest noordelijke punt van het eiland en aan de California Lighthouse. Na het beklimmen van deze hoge vuurtoren geniet je van de mooiste uitzichten (ca. 8 km. van de accommodatie). Op ongeveer 15 km van de villa vind je het bijzondere natuurgebied Aritok National Park. Dit natuurgebied beslaat maar liefst 20 procent van het gehele eiland en je kunt hier unieke diersoorten spotten, die alleen op Aruba voorkomen. Ook kun je hier schitterende wandelroutes bewandelen en is het ideaal voor actieve gasten. Natuurlijk kunnen de paradijselijke stranden ook niet ontbreken. Aruba beschikt over ontelbaar veel parelwitte stranden aan de azuurblauwe zee. Aanraders zijn Palm Beach.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 6.394,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Aruba

Hotel Riu Palace Aruba

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Aruba bij Hotel Riu Palace ArubaMet de vliegreis nog in de benen voelt de aankomst in het Riu Palace Aruba als een hartverwarmende thuiskomst. Dit 5 sterrenhotel biedt Ultra All Inclusive zoals alleen RIU dat kan. Een kijk..

Palm Beach

Divi Aruba All Inclusive

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Divi Aruba All Inclusive in Aruba..

Druif Beach

2 pers.
The Mill Resort & Suites Aruba

Dit gezinsvriendelijke resort ligt op slechts een steenworp afstand van de prachtige witte zandstranden van Palm Beach. Met de nabijheid van belangrijke casino's, restaurants, discotheken, winkelcentra en uitgaansgelegenheden biedt het hotel een..

Palm Beach

2 pers.
Aruba Blue Village

Dit hotel in Noord is de perfecte bestemming voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verfrissing. Met een prachtig zwembadencomplex en buitenbaden kunnen gasten genieten van vrolijke verfrissing. Daarnaast is er een speciale zone voor kinder..

Aruba