Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Santa Cruz

Oranjestad, Aruba

 

groepsaccommodatie-santa-cruzgroepsaccommodatie-santa-cruzgroepsaccommodatie-santa-cruzgroepsaccommodatie-santa-cruzgroepsaccommodatie-santa-cruz
Favoriet 
 

v.a. 2.000

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Santa Cruz in Oranjestad

Gelegen op het prachtige eiland Aruba vind je deze sfeervolle pipowagens, twee kleine cottages en drie luxe kamers. Als je op zoek bent naar een stukje rust en het ontsnappen aan het dagelijkse leven, dan is een verblijf op deze locatie precies wat je zoekt.

Gelegen op het prachtige eiland Aruba vind je deze sfeervolle pipowagens, twee kleine cottages en drie luxe kamers. Als je op zoek bent naar een stukje rust en het ontsnappen aan het dagelijkse leven, dan is een verblijf op deze locatie precies wat je zoekt. Geniet van de adembenemende natuurlijke omgeving en de ervaring van het overnachten in de deze bijzondere accommodaties. Het stadje Santa Cruz ligt in het midden van Aruba en ligt als een schat verborgen tussen de glooiende heuvels. De accommodaties zijn geschikt voor 18 personen in totaal. 

Prachtige unieke accommodaties op Aruba 🏡

Voor een echte Arubaanse ervaring ben je hier aan het juiste adres. De accommodaties zijn allemaal uniek, kleurrijk en sfeervol. Je zult je gelijk thuis voelen. De pipowagens zijn kleurrijke en sfeervolle accommodaties en bieden een ervaring om nooit te vergeten. De drie wagens hebben allemaal hun eigen unieke kleur, en zijn voorzien van airconditioning, WIFI, TV, eigen toilet en douche en een tweepersoonsbed. Geniet van de zonsondergang op de trappen van de wagen terwijl je uitkijkt over de heuvels van Santa Cruz en geniet van de fijne omgeving. De faciliteiten zijn hetzelfde voor alle drie de wagens, alleen de inrichting is anders. Geniet van het geluid van tjilpende vogels vanuit de bijzondere cottages. Ook deze twee accommodaties zijn knus en kleurrijk. De cottages bieden een mooi uitzicht op de tuin en zijn voorzien van alle gemakken zoals, airconditioning, WIFI, TV, eigen toilet en douche en een tweepersoonsbed. De drie luxe kamers geven het gevoel of je terug stapt in 1920. Elke kamer heeft zijn eigen originele en luxueuze sfeer. De sfeervolle verlichting en unieke inrichting zetten de toon voor een bijzondere overnachting. De kamers zijn voorzien van airconditioning, WIFI, TV, eigen toilet en douche en een tweepersoonsbed. De faciliteiten zijn hetzelfde voor de drie luxe kamers, alleen de inrichting is anders. 

Geniet van de cultuur, natuur en stranden op Aruba 🏖

Op Aruba is er van alles mogelijk om je vakantie in te richten naar je wensen, of je nou op zoek bent naar avontuur, rust en ontspanning of nieuwe ervaringen op doen. Het centrum van Oranjestad ligt op ca. 7 km. Wil je genieten van het strand? Breng dan een bezoek aan één van de mooiste stranden van Aruba, van Palm Beach in het noorden tot Baby Beach in het zuiden. Ook is het mogelijk om fietsen te huren, te gaan snorkelen, zen te worden tijdens een yoga retreat of ga mee op een tour over het eiland. Verschillende services kunnen geboekt worden bij de eigenaar van de accommodaties. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.651,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Aruba

Hotel Riu Palace Aruba

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Aruba bij Hotel Riu Palace ArubaMet de vliegreis nog in de benen voelt de aankomst in het Riu Palace Aruba als een hartverwarmende thuiskomst. Dit 5 sterrenhotel biedt Ultra All Inclusive zoals alleen RIU dat kan. Een kijk..

Palm Beach

Divi Aruba All Inclusive

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Divi Aruba All Inclusive in Aruba..

Druif Beach

2 pers.
The Mill Resort & Suites Aruba

Dit gezinsvriendelijke resort ligt op slechts een steenworp afstand van de prachtige witte zandstranden van Palm Beach. Met de nabijheid van belangrijke casino's, restaurants, discotheken, winkelcentra en uitgaansgelegenheden biedt het hotel een..

Palm Beach

2 pers.
Aruba Blue Village

Dit hotel in Noord is de perfecte bestemming voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verfrissing. Met een prachtig zwembadencomplex en buitenbaden kunnen gasten genieten van vrolijke verfrissing. Daarnaast is er een speciale zone voor kinder..

Aruba