Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Terrace

Engelberg, Zwitserland

 

hotel-terrace
Favoriet 
 

v.a. 277

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Terrace in Engelberg

Hotel Terrace is een uitstekend 3-sterrenhotel gebouwd in Jugendstil, gelegen op de zonnige zuidkant van de berg 'Brunni'. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht over Engelberg, de skischans en de berg Titlis. Kiest u voor een verblijf in Hotel Terrace dan is de skipas vanaf dag 2 inbegrepen, u hoeft ter plaatse hierdoor nergens meer aan te denken. De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en verschillen onderling van inrichting. Bij boeking kunt u bepalen of u in Hotel Terrace op basis van logies en ontbijt of o.b.v. halfpension wenst te verblijven. Kiest u voor halfpension dan geniet u s'avonds na een dag op de piste van een heerlijke maaltijd in het panoramarestaurant, welke u uitzicht biedt op de indrukwekkende Titlis-berg. In de sfeervolle hotelbar kunt u onder het genot van een drankje, de dag afsluiten en de plannen voor de volgende dag doornemen. Niet alleen de faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar

Hotel Terrace is een uitstekend 3-sterrenhotel gebouwd in Jugendstil, gelegen op de zonnige zuidkant van de berg 'Brunni'. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht over Engelberg, de skischans en de berg Titlis.
Kiest u voor een verblijf in Hotel Terrace dan is de skipas vanaf dag 2 inbegrepen, u hoeft ter plaatse hierdoor nergens meer aan te denken.
De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en verschillen onderling van inrichting.
Bij boeking kunt u bepalen of u in Hotel Terrace op basis van logies en ontbijt of o.b.v. halfpension wenst te verblijven. Kiest u voor halfpension dan geniet u s'avonds na een dag op de piste van een heerlijke maaltijd in het panoramarestaurant, welke u uitzicht biedt op de indrukwekkende Titlis-berg.
In de sfeervolle hotelbar kunt u onder het genot van een drankje, de dag afsluiten en de plannen voor de volgende dag doornemen.

Niet alleen de faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw wintersportvakantie in Engelberg.

Hotel Terrace beschikt over een rustige ligging, dichtbij het gezellige centrum van Engelberg. De skischool en -verhuur bevinden zich op korte afstand en ook de skibushalte bereikt u binnen mum van tijd. De pistes zijn iets verderop gelegen, maar met de skibus die u na een korte wandeling bereikt, bent u er zo. Vanaf de centrale parkeerplaats van Engelberg gaat er een gratis verbindingslift tot aan het hotel.

- Centrum Engelberg: ca. 400 m
- Skibushalte: ca. 400 m
- Skischool en skiverhuur: ca. 400 m
- Skilift: ca. 1,5 km

Met de auto:
- Tegen betaling kunt u parkeren bij de centrale parkeerplaats van Engelberg. Met de gratis verbindingslift bereikt u het hotel. Ook zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig bij het hotel (tegen betaling, reservering niet mogelijk).

U verblijft in Hotel Terrace op basis van logies en ontbijt:
- Ontbijtbuffet inbegrepen

U heeft de mogelijkheid om optioneel halfpension bij te boeken. Indien u voor halfpension kiest:
- Dinerbuffet inbegrepen, incl. water en 2 dl rode of witte huiswijn per persoon
- Kerstdiner (op 24/12) inbegrepen
- Oudejaarsgaladiner inbegrepen

Overig:
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Hotel Terrace beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Gratis wifi
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Zwitserland

Chalet Ski Heaven Veysonnaz

Op loopafstand van de piste in Veysonnaz vind je Chalet Ski Heaven. De dichtstbijzijnde winkels en een supermarkt liggen zelfs al op 100 meter, dus qua locatie zit je hier in ieder geval goed. Het chalet is mooi en modern ingericht. Er is een leuke w..

Veysonnaz