Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Titlis Resort

Engelberg, Zwitserland

 

appartementen-titlis-resort
Favoriet 
 

v.a. 536

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Titlis Resort in Engelberg

Het Titlis Resort is een populair vakantiecomplex in het gezellige Engelberg gebouwd in hoogwaardige alpine stijl met veel steen en hout. De appartementen zijn modern en stijlvol ingericht en bieden ruimte tot 6 personen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich op loopafstand van het resort en ook de skibus stopt voor de deur. Na een actieve dag in de sneeuw is het lekker relaxen in de wellnessoase die gratis toegankelijk is. Zo staat u de volgende dag weer fris op de piste. Het Titlis Resort werd door Schweiz Tourismus (Zwitserse toeristische vereniging) bekroond met het label Swiss Family Hotels & Lodgings. Gasten die u voor zijn gegaan zijn zeer te spreken over de aantrekkelijke ligging, de faciliteiten, sfeer en het vriendelijke personeel. Kortom, het Titlis Resort is een ideale plek voor uw wintersportvakantie met vrienden of het hele gezin.

Het Titlis Resort is een populair vakantiecomplex in het gezellige Engelberg gebouwd in hoogwaardige alpine stijl met veel steen en hout. De appartementen zijn modern en stijlvol ingericht en bieden ruimte tot 6 personen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich op loopafstand van het resort en ook de skibus stopt voor de deur. Na een actieve dag in de sneeuw is het lekker relaxen in de wellnessoase die gratis toegankelijk is. Zo staat u de volgende dag weer fris op de piste.
Het Titlis Resort werd door Schweiz Tourismus (Zwitserse toeristische vereniging) bekroond met het label Swiss Family Hotels & Lodgings.

Gasten die u voor zijn gegaan zijn zeer te spreken over de aantrekkelijke ligging, de faciliteiten, sfeer en het vriendelijke personeel.
Kortom, het Titlis Resort is een ideale plek voor uw wintersportvakantie met vrienden of het hele gezin.

Het moderne Titlis Resort heeft een centrale ligging op ca. 800 m van het gezellige centrum van Engelberg. Hier vindt u diverse restaurants. Zowel het TITLIS-dalstation als het treinstation zijn lopend binnen enkele minuten te bereiken. De skibus stopt voor de deur.

- Centrum Engelberg: ca. 800 m
- Skibushalte: ca. 50 m
- Skilift (Titlis gondel): ca. 200 m
- Skiverhuur: ca. 200 m
- Skischool: ca. 800 m

Met de auto:
- Tegen betaling kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage.

- Huisdieren niet toegestaan

Het Titlis Resort beschikt over moderne, stijlvol ingerichte appartementen verdeeld over 9 verschillende gebouwen. Alle appartementen zijn voorzien van:
- Ruime woonkamer met zit- en eethoek en tv
- Open keuken met o.a. 4 kookplaten, oven, koelkast, Nespresso-koffiezetapparaat en vaatwasmachine
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Gratis wifi
- Balkon of terras met uitzicht op Engelberg en de omliggende bergen

Top vakantiehuizen in Zwitserland

Chalet Ski Heaven Veysonnaz

Op loopafstand van de piste in Veysonnaz vind je Chalet Ski Heaven. De dichtstbijzijnde winkels en een supermarkt liggen zelfs al op 100 meter, dus qua locatie zit je hier in ieder geval goed. Het chalet is mooi en modern ingericht. Er is een leuke w..

Veysonnaz