Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca S'austri

Vilafranca de Bonany, Spanje

 

ca-saustrica-saustrica-saustrica-saustrica-saustri
Favoriet 
     

    v.a. 2.762

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca S'austri in Vilafranca de Bonany

    Spectaculair Mallorcaans herenhuis met privézwembad waar 6 gasten een uitstekende en welverdiende vakantie in Vilafranca de Bonany zullen doorbrengen.

    De achtertuin van dit traditionele huis wordt uw paradijselijke oase tijdens uw vakantie. U vindt er een uitstekend grasveld waar de kleintjes kunnen spelen. Als ze dat willen, kunnen ze ook gebruik maken van de aanwezige kinderspellen. Het terras heeft een tafel en stoelen waar u 's ochtends van uw ontbijt kunt genieten terwijl u de sinaasappelbomen bewondert en in de lente de geur van de bloesem opsnuift, en geniet van de zon op een van de 6 ligstoelen of misschien in de schaduw van de tuin. parasol. Daarna zal het geweldige privé-chloorzwembad je beste bondgenoot zijn om de hitte te bestrijden. Het is 12 x 5 meter en de waterdiepte varieert van 0,8 tot 2 meter, dus het is ook perfect om een paar baantjes te trekken. Eenmaal bij het huis vindt u de fantastisch gemeubileerde veranda waar u 's avonds op de buitenbank en fauteuils kunt genieten van uw dagelijkse maaltijden aan tafel met stoelen of van een glas champagne. Het huis ligt in het centrum van de stad en er zijn directe buren.

    Het huis bestaat uit twee verdiepingen en heeft een rustieke stijl die wordt benadrukt door de stenen muren, houten balken en de geweldige moderne inrichting met overal kleuraccenten waardoor u zich thuis zult voelen. Als u vanaf de straat binnenkomt, vindt u een ruime hal vol prachtige details uit een ander tijdperk, die van het woongedeelte wordt gescheiden door een grote boog, typisch voor de Mallorcaanse architectuur. De geweldige woonkamer met stenen muren, houten elementen en warme en gezellige kleuren wordt gedomineerd door de houtkachel, perfect voor de koudste dagen. Hier kunt u samen met uw dierbaren ontspannen op de fauteuils en de bank terwijl u naar TV-Sat kijkt (alleen Engelse zenders). Naast het woongedeelte vindt u het eetgedeelte met een sterke houten tafel en ruimte voor 6 personen. En dan is er nog de keuken, achter een boogje, uitgerust met een keramische kookplaat, oven, vaatwasser, etc. Daarnaast is er nog een eetkamer met een barbecue waar u heerlijk gegrilde maaltijden kunt bereiden. Een badkamer met douche completeert de begane grond en er is nog een badkamer met douche op de bovenverdieping. Wat de slaapkamers betreft, kunnen onze gasten kiezen uit 3. Twee daarvan bevinden zich op de eerste verdieping van het huis, één met een tweepersoonsbed, kast en airconditioning en de andere met twee eenpersoonsbedden, kast, ventilator en uitgang naar een mooi terras met uitzicht naar de achtertuin, het zwembad en zelfs de stad. De laatste slaapkamer bevindt zich aan het einde van de achtertuin en naast het zwembad. Het beschikt over twee eenpersoonsbedden en een ventilator. Uiteraard kunnen wij een kinderbedje en een kinderstoel klaarzetten als u met uw baby reist. Het huis is voorzien van centrale verwarming op olie voor het winterseizoen (niet voor de slaapkamer buiten). Tenslotte beschikt de woning over een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor