Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Eremus

Valldemossa, Spanje

 

eremuseremuseremuseremuseremus
Favoriet 
     

    v.a. 1.524

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Eremus in Valldemossa

    Welkom in dit mooie stenen huis in het charmante stadje Valldemossa, midden in het Tramuntana-gebergte. Het heeft een capaciteit van 6 personen.
    Dit is een uniek en bevoorrecht huis voor liefhebbers van de bergen, de charmante dorpjes en de zee, die op slechts 7 km afstand ligt. Aan de achterkant van het huis vindt u een prachtige en wilde tuin waar u heerlijk kunt lezen. Als u de voorkeur geeft aan schaduw, kunt u onder de boom blijven en genieten van de heerlijke geur van de aromatische planten. Het terras is overdekt met wijnranken en daarnaast vindt u de veranda met de barbecue waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden. Het terrein is omheind en aangezien het huis in het dorp ligt, zijn er buren naast.

    Het huis met twee verdiepingen heeft een traditionele stijl. De woon-eetkamer is een voorbeeld van de Mallorcaanse stijl en biedt een kleine tv met satellietzenders en een houtkachel die u kunt gebruiken als het koud is. De keuken is goed uitgerust met een gasfornuis, oven en keukengerei om te koken. De wasruimte beschikt over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee badkamers in het huis, één met douche op de begane grond en de andere met ligbad op de bovenverdieping. Wat de slaapkamers betreft, er zijn er in totaal drie, allemaal met een kast. Er is er één op de begane grond en deze beschikt over twee aparte bedden. De andere twee bevinden zich op de bovenste verdieping, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Bovendien bieden ze allebei een ventilator en een uitgang naar een heerlijk balkon. In een ervan kunnen we een kinderbedje plaatsen en kunnen we ook een kinderstoel klaarmaken voor het geval u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna