Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence GHT Tossa de Mar

Tossa de Mar, Spanje

 

residence-ght-tossa-de-marresidence-ght-tossa-de-marresidence-ght-tossa-de-marresidence-ght-tossa-de-marresidence-ght-tossa-de-mar
Favoriet 
     

    v.a. 438

    • Max. 3 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence GHT Tossa de Mar in Tossa de Mar

    Aan de Costa Brava in Spanje is Tossa de Mar de ideale vakantiebestemming om te genieten van de zon, zandstranden en lokale bezienswaardigheden. Geniet met vrienden of familie van alles wat deze badplaats te bieden heeft, waaronder de historische monumenten in de oude stad en de botanische tuinen Marimurtra of Santa Clotilde.

    18m2, Séjour met 2 tot 3 individuele bedden en TV
    Keukenapparatuur met koeling, kookplaten, microkookplaten, bouilloire en kookgerei
    Doucheruimte met sèche-cheveux
    Balkon met mobiliteit in de tuin
    Airconditioning

    Promesse voor gezinsvakanties, de residentie GHT Tossa de Mar biedt toegang tot privé-accommodatie en sport. Retrouvez een luchtje voor kinderen of een pingpongtafel voor grote kinderen. Beledigd door de wedstrijden van jeu de boules of badminton op de speciale terreinen dédiés. Geniet van uw ontspanning op de transats van het terras of aan de rand van het zwembad aan de buitenkant. Celle is in het hoogseizoen (van 23/06 tot 11/09) geopend van 10.00 tot 20.00 uur. In het binnenland is een zwembad beschikbaar. Na de vestiging kunt u toegang krijgen tot het strand en de nabijgelegen winkels. Côté confort, restez connecté met gratis toegang tot WiFi. Schenk vers gebrouwen bier, de snackbar aan de piscine is geopend van 11.00 tot 19.00 uur.
    Uw beschikking: toegang tot parkeren en biljart (met deelname)

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor