Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Torroella De Montgri

Spanje

 

  5 pers.
  Chalet 5

  Het vrijstaande, gelijkvloerse chalet is geschikt voor 5 personen. De woonkamer heeft een zithoek met slaapbank voor 2 personen. De open keuken is volledig uitgerust met onder andere een 4-pits kookplaat, een koelkast met vriesvak en een combimagnetr..

  Torroella De Montgri

   4 pers.
   Amber

   De vrijstaande, gelijkvloerse is geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een zithoek én een slaapbank voor 1 persoon. De open keuken is goed uitgerust met onder andere een 4-pits kookplaat, een combimagnetron en een koelkast met een vriesvak. E..

   Torroella De Montgri

    6 pers.
    Siesta Apollo 6

    De vrijstaande, gelijkvloerse lodge is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft ruime zithoek. De open keuken is compleet uitgerust met onder andere een 4-pits kookplaat, magnetron en oven en een koelkast met vriesvak. Er zijn 3 slaapkamers, 1 ka..

    Torroella De Montgri

     8 pers.
     Platinum

     De vrijstaande, gelijkvloerse stacaravan is geschikt voor 8 personen. De woonkamer heeft ruime zithoek met slaapbank voor 2 personen. De compleet uitgeruste open keuken beschikt onder andere over een magnetron en oven, koelkast met vriesvak en een 4-..

     Torroella De Montgri

      6 pers.
      Ruby 2

      De vrijstaande, gelijkvloerse stacaravan is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een zitbank met een slaapbank voor 2 personen. De goed uitgeruste open keuken heeft een combimagnetron, een koelkast met vriesvak en een 4-pits kookplaat. Er zij..

      Torroella De Montgri

       8 pers.
       Ruby 3

       De vrijstaande, gelijkvloerse stacaravan is geschikt voor 8 personen. In de woonkamer is een ruime zithoek met een slaapbank voor 2 personen. Er is een open keuken met een combimagnetron, een koelkast met vriesvak en een 4-pits kookplaat. Er zijn 3 s..

       Torroella De Montgri

        8 pers.
        Siesta Apollo 8

        De vrijstaande, gelijkvloerse lodge is geschikt voor 8 personen. De woonkamer heeft ruime zithoek met een slaapbank voor 2 personen. De open keuken is compleet uitgerust met onder andere een combimagnetron, koelkast met vriesvak en een 4-pits kookpla..

        Torroella De Montgri

         8 pers.
         Emerald

         De vrijstaande, gelijkvloerse stacaravan is geschikt voor 8 personen. In de ruime woonkamer staat een zithoek met een slaapbank voor 2 personen. De keuken heeft een koelkast met vriesvak, een 4-pits kookplaat en een magnetron en oven. In de stacarava..

         Torroella De Montgri

          6 pers.
          Sapphire

          De vrijstaande, gelijkvloerse stacaravan is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een ruime zithoek en een slaapbank voor 2 personen. De open keuken is volledig uitgerust met onder andere een combimagnetron, een koelkast met vriesvak, een 4-pi..

          Torroella De Montgri

          Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje          Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

          Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.