Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

AluaSoul Costa Malaga - adults recommended

Torremolinos, Spanje

 

aluasoul-costa-malaga-adults-recommendedaluasoul-costa-malaga-adults-recommendedaluasoul-costa-malaga-adults-recommendedaluasoul-costa-malaga-adults-recommendedaluasoul-costa-malaga-adults-recommended
Favoriet 
 

v.a. 623

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

AluaSoul Costa Malaga - adults recommended in Torremolinos

AluaSoul Costa Malaga is ideaal gelegen midden in het shoppingcentrum van Torremolinos. Het schitterende, langgerekte strand bereik je na een gezellige wandeling van nog geen 15 minuutjes, deels via traptreden. Maar lekker van het zonnetje genieten bij het zwembad kan natuurlijk ook in de groene tuin bij het hotel.

In AluaSoul Costa Malaga krijg je heerlijke buffetten voorgeschoteld, zo kun je proeven van zowel lokale als internationale gerechten. In de zomermaanden wordt er ook voor leuk entertainment gezorgd. 

Even een dagje uit de zon? Aan de Costa del Sol zijn genoeg mogelijkheden voor een dagje weg. Het treinstation ligt vlak bij het hotel. De trein brengt je zo naar het gezellige centrum van Málaga dat geheel autovrij is. Genoeg keuze om iedereen een fijne vakantie te bezorgen!

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas