Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa la Planta

Tijarafe, Spanje

 

villa-la-planta
Favoriet 
 

v.a. 852

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa la Planta in Tijarafe



Uitgerust en opgewekt smeer ik in de vroege ochtend een paar broodjes voor mijn vriend Benecio en mijzelf. Er staat een lange wandeling over de rand van een indrukwekkende krater op het menu vandaag en ik wil natuurlijk goed voorbereid van start gaan. “Wil je ook fruit mee?”, roep ik naar buiten. Benecio heeft mijn zwembad ontdekt op het ruime terras en kan geen genoeg krijgen van het fenomenale uitzicht over de zee en het eiland. “Waarom blijven we eigenlijk niet gewoon hier?” roept hij terug. Ik glimlach. La Planta is typisch zo'n ontdekking waarvan je maar geen genoeg kunt krijgen en waar je het allerliefst de hele dag blijft genieten. Ik kijk nu ook al uit naar het moment dat we terugkomen. Niets is fijner om na een lange dag een duik te nemen in het zwembad en in de tuin de barbecue aan te steken! “Je moet alles in het leven eerst verdienen, amigo!”, roep ik terug. Op naar weer een prachtige dag op La Palma!
  • Regular:geen kluisjes beschikbaar;wi-fi op de kamer (gratis);babybedje;tafeltennis;buitenzwembad (lengte: 4 meter; breedte: 8 meter; diepte tussen 1.2 en 1.9 meter)(zoet water; ligstoelen; parasol; buitenzitje),Sports:tafeltennis,GeneralFacility:geen kluisjes beschikbaar;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi op de kamer (gratis);huisdieren niet toegestaan,Kids:babybedje,Pools:buitenzwembad (lengte: 4 meter; breedte: 8 meter; diepte tussen 1.2 en 1.9 meter)(zoet water; ligstoelen; parasol; buitenzitje)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-05-2025 852,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor