Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa El Manso

Tijarafe, Spanje

 

casa-el-manso
Favoriet 
 

v.a. 918

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Casa El Manso in Tijarafe



Terwijl ik van m'n koffie nip en een versgebakken broodje naar binnen schuif, voel ik een geluksmomentje. Ik zit op het terras van Casa el Manso en bevind me op een van de mooiste plekjes van La Palma. Voor me zie ik de zee, boven me een strakblauwe lucht en om me heen palmbomen en verschillende fruitbomen. Wat wens je nog meer?

Casa el Manso bevindt zich op het platteland in Tijarafa en het leuke is: de plek waar je nu logeert was vroeger een schuur. Eigenaren Agustín en Minerva hebben er een gezellig onderkomen van gemaakt en hebben bij de renovatie de houten balkenplafonds bewaard. Zo heb je toch nog dat landelijke gevoel. Ook voel je je hier snel thuis, dankzij de gastvrijheid en de ontspannen, ongedwongen sfeer die er hangt. Sterker nog: al zodra je aankomt, is het hectische, dagelijkse leven heel snel naar de achtergrond verdrongen. Geniet hier in slow motion van de natuur, relaxte dagen aan het zwembad en van lekker even helemaal niets. Dit is vakantie vieren op zijn best!
  • Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:buitenzwembad (aantal 1)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 1;totaal aantal verdiepingen: 1;klasse: eenvoudig;geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week;schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 8 nachten; schoonmaak 1 maal per week;huisdieren niet toegestaan,Regular:geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad (aantal 1)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 8 nachten; schoonmaak 1 maal per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 08-03-2026 918,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor