Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Solluna

Son Servera, Spanje

 

sollunasollunasollunasollunasolluna
Favoriet 
     

    v.a. 1.677

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Solluna in Son Servera

    Welkom in deze prachtige villa voor 6 personen, met privé zwembad en mooi uitzicht op de bergen en de stad Son Servera en gelegen op slechts 3 km van het strand van Cala Bona.

    Als u van de prachtige landschappen houdt, zal de buitenruimte van dit huis u verrukken. De veranda nodigt uit tot een heerlijk ontbijt met uitzicht op de bergen en de stad Son Servera. Vervolgens kunt u zich hier ontspannen terwijl u leest op de 2 ligstoelen van het superieure terras of u koestert in de zon op de andere 6 ligstoelen bij het zwembad. Dit is een chloorzwembad van 8 x 4 meter met een waterdiepte van 0,9 tot 1,7 meter. Tot slot vindt u een fantastische barbecue om heerlijke gegrilde recepten te bereiden.

    Wanneer u binnenkomt, komt u in een prachtige woon-eetkamer. Hier kunt u samen genieten van uw maaltijden en later uitrusten in de bank terwijl u naar de TV kijkt. Vervolgens komt u in de keuken die is uitgerust met een gasfornuis en alles wat u nodig heeft om te koken, evenals een tafel met stoelen. Er zijn 4 slaapkamers met een kast in het huis. Op de begane grond zijn er 2, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Boven hebben we de andere twee slaapkamers, beide met twee aparte bedden. Een babybedje en een kinderstoel zijn beschikbaar. Er zijn twee badkamers in het huis, een op elke verdieping en beide met een douche. De accommodatie is uitgerust met centrale olieverwarming en 5 ventilatoren voor de zomer. Tot slot is er buiten een wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank, maar ook met een toiletpot en een douchebak.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor