Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Garrover

Son Servera, Spanje

 

es-garroveres-garroveres-garroveres-garroveres-garrover
Favoriet 
     

    v.a. 2.546

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Garrover in Son Servera

    Welkom in deze mooie en rustige villa met privézwembad, zeer dicht bij Cala Millor, en met een capaciteit voor 8 personen.

    Het chloorzwembad van 11 x 5 meter is ingebed in een prachtig landschap met verschillende bomen. De diepte van het zwembad ligt tussen 0,8 m en 2,5 m. Na een ochtendzwemmen kunt u uw batterijen opladen met een uitgebreid ontbijt op het schaduwrijke terras of genieten van een luie ochtend terwijl u geniet van de zon. Het ruime perceel beschikt over vele leuke hoekjes om met uw dierbaren een glas wijn te drinken, met uw kinderen in de tuin te spelen of 's avonds lekker te barbecueën. Het eerste perceel heeft een balkon met prachtig uitzicht op zee. Deze finca is omheind en er zijn een paar buren in de buurt.

    Een ronde boogdeur geeft toegang tot een kleine hal en leidt naar de gezellige woon-eetkamer met satelliet-tv en dvd-speler. Er is een volledig uitgeruste keuken met een vitrokookplaat en al het andere dat u nodig heeft om een feestmaal te bereiden. Verder is er een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Vier mooie slaapkamers met kledingkast en een tweepersoonsbed maken dit huis ideaal voor acht gasten. Indien nodig kunnen wij een kinderbedje en een kinderstoel leveren. In de winter krijgt u geen koude voeten dankzij de centrale verwarming. Twee slaapkamers zijn voorzien van een badkamer en-suite met ligbad. Een derde badkamer is apart en heeft een douche en een ligbad. Er is airconditioning in de woonkamer en in alle slaapkamers.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm