Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Paradise 88

Son Ferrer, Spanje

 

paradise-88paradise-88paradise-88paradise-88paradise-88
Favoriet 
     

    v.a. 2.852

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Paradise 88 in Son Ferrer

    Welkom bij deze prachtige villa in Son Ferrer, Calvià, gelegen in een perfecte omgeving die de rust van het platteland combineert met de nabijheid van de stad en de kust. Het huis heeft een capaciteit voor 10 personen en een privé zwembad.
    Buiten kunt u genieten van een groot privé chloorzwembad van 8 meter lang en 4 meter breed, met een minimale diepte van 1 meter en een maximum van 1,5 meter. Daarnaast heeft het een buitendouche om af te koelen op de warmste dagen. De privétuin is perfect om te ontspannen en te genieten van de mediterrane zon. Er zijn twee veranda's, een bij de hoofdingang en de andere bij het zwembad, twee terrassen en een balkon met uitzicht op de stad en het bos. Er is ook een mobiele barbecue, een parasol en 8 ligstoelen om buiten te eten of gewoon te ontspannen bij het zwembad. Het pand is omheind en er zijn naaste buren.

    Binnen heeft het huis een ruime woonkamer met een Smart TV en satellietzenders, verbonden met een open eetkamer en een aparte keuken uitgerust met een keramische kookplaat. Er is ook een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De 5 slaapkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen: op de begane grond vinden we een slaapkamer met twee aparte bedden, terwijl er op de eerste verdieping 4 slaapkamers zijn, allemaal met een tweepersoonsbed. Daarnaast hebben we een kinderbedje en een kinderstoel voor baby's. Er is een badkamer met een bad op de begane grond en een andere met een douche op de eerste verdieping. De accommodatie heeft ventilatoren in alle kamers en twee draagbare airconditioners. Voor de winter is het huis voorzien van centrale verwarming op gas.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas