Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Catalonia Giralda

Sevilla, Spanje

 

hotel-catalonia-giralda
Favoriet 
 

v.a. 303

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Catalonia Giralda in Sevilla

Hotel Catalonia Giralda is gelegen in de oude binnenstad op ca. 5 minuten loopafstand van paleis Casa de Pilatos. Binnen ca. 15 minuten lopen ben je al bij de kathedraal van Sevilla of neem de bus vanaf een van de bushaltes voor de deur die je ook naar andere belangrijke bezienswaardigheden brengt. Het hotel heeft een moderne inrichting en is van alle gemakken voorzien. Start de dag goed met een uitgebreid ontbijt in het restaurant om vervolgens de stad te ontdekken. Na een lange dag in de stad kun je genieten van een heerlijke Andalusische gerechten in het restaurant of ontspan in het fijne zwembad.

Hotel Catalonia Giralda is gelegen in de oude binnenstad op ca. 5 minuten loopafstand van paleis Casa de Pilatos. Binnen ca. 15 minuten lopen ben je al bij de kathedraal van Sevilla of neem de bus vanaf een van de bushaltes voor de deur die je ook naar andere belangrijke bezienswaardigheden brengt.

Het hotel heeft een moderne inrichting en is van alle gemakken voorzien. Start de dag goed met een uitgebreid ontbijt in het restaurant om vervolgens de stad te ontdekken. Na een lange dag in de stad kun je genieten van een heerlijke Andalusische gerechten in het restaurant of ontspan in het fijne zwembad.

- In de charmante oude binnenstad aan de rand van de wijk Santa Cruz dit is dé plek om 's avonds gezellig wat te drinken of heerlijk te genieten van een Spaans diner.
- Op ca. 15 minuten loopafstand van de kathedraal en Casa de Pilatos.

Openbaar vervoer
- Op ca. 10 minuten loopafstand van het treinstation Santa Justa.
- Voor de deur van het hotel vind je een bushalte.

Met het vliegtuig
- Vanaf de luchthaven in Sevilla reis je met het openbaar vervoer in ca. 45 minuten naar het hotel.

Met de (huur)auto
- Privéparkeergelegenheid bij het hotel, ca. € 15 per dag.

De klassieke en comfortabele kamers beschikken over de volgende faciliteiten:
- 2-prsoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Tv
- Telefoon
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad/douche, föhn en toilet

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna