Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Tous

Santanyí, Spanje

 

son-tousson-tousson-tousson-tousson-tous
Favoriet 
     

    v.a. 3.395

    • Max. 11 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Tous in Santanyí

    Prachtige villa voor 11 personen aan de rand van s'Alqueria Blanca (Santanyí). Het biedt een prachtig privézwembad en het strand van Cala Mondragó ligt op slechts 5,3 km afstand.

    Als u op zoek bent naar uw toevluchtsoord op het platteland waar u zich kunt losmaken van uw dagelijkse leven, dan is dit de perfecte villa! De buitenruimte nodigt uit om volledig te ontspannen op het prachtige overdekte terras, waar u samen kunt genieten van een kopje koffie of ontbijt, en kunt zwemmen in het privézwembad met zout water van 8 x 4 meter en een waterdiepte van 0,8 tot 1,8 meter. Later kunt u genieten van de zon op de 10 ligstoelen op het gazon en genieten van een heerlijke barbecue op het bovenste terras of op een van de andere terrassen, terwijl u de sterrenhemel bewondert.

    De grote hal leidt naar de woonkamer met open haard, ideaal voor een familiegesprek. Vervolgens vindt u de glazen eetkamer die is uitgerust met airconditioning en een houtkachel en een uitgang heeft naar het zwembad. Deze staat in open verbinding met de keuken die een rustiek-industriële stijl heeft, die je bijvoorbeeld terugziet in de gaskookplaat. De wasruimte is uitgerust met een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank. Een badkamer met douche en 3 slaapkamers (met twee kasten) completeren deze verdieping. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en de andere twee hebben twee eenpersoonsbedden, waarvan één van de laatste ook een en-suite badkamer heeft met bad (en zonder deur). Boven heb je de woonkamer -met satelliet-tv- en nog 3 slaapkamers, allemaal met twee eenpersoonsbedden, airconditioning en een eigen badkamer met douche. Er is centrale verwarming op olie, een babybedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm