Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Fumat

Santanyí, Spanje

 

son-fumatson-fumatson-fumatson-fumatson-fumat
Favoriet 
     

    v.a. 2.028

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Fumat in Santanyí

    Prachtig huis in typisch Mallorcaanse architectuur en met een bijzondere charme voor 8 gasten. Het is gelegen in een rustige wijk van Es Llombards en biedt een dromerig zwembad en buitenruimte.
    De tuin van deze villa wordt een onvergelijkbare plek om te ontspannen en te genieten van totale privacy op dit buitengewone eiland. Alle kleine hoekjes stralen leven, plezier en rust uit. Het eindeloze groen rond het chloorzwembad zorgt ervoor dat u zich in het paradijs zelf voelt. Het is 10 x 5 meter groot, met een diepte van 0,80 tot 2 meter en een buitendouche. Er staan 8 ligstoelen en een Bali-bed, waar u tijdens de zon of zelfs 's nachts kunt genieten van de sterrenhemel. Een barbecue is ook een goede optie.
     


    Het interieur, met stenen muren, is zeer ruim en comfortabel en het biedt twee verdiepingen. Op de hoofdverdieping vindt u een functionele keuken met een keramische kookplaat en open naar de woon- en eetkamer, Het is perfect om uw beste gerechten te koken en ze gemakkelijk op tafel te hebben. Later kunt u uitrusten terwijl u satelliet-tv kijkt. De wasruimte is onafhankelijk en heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn in totaal drie badkamers met douche. De eerste is beneden, de tweede is op de eerste verdieping en de laatste is buiten, voor het geval u het chloor na het zwemmen wilt afspoelen. Wat betreft de slaapkamers, er is er één op de begane grond -met een tweepersoonsbed-, en nog drie boven -één met een tweepersoonsbed en twee met elk twee aparte bedden-. Alle slaapkamers hebben een ventilator en ruimte voor een kinderbedje en een kinderstoel, hoewel slechts 3 slaapkamers een kast hebben. De accommodatie beschikt over centrale verwarming voor het winterseizoen.
     

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor