Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Tanqueta De Ses Roques

Santanyí, Spanje

 

sa-tanqueta-de-ses-roquessa-tanqueta-de-ses-roquessa-tanqueta-de-ses-roquessa-tanqueta-de-ses-roquessa-tanqueta-de-ses-roques
Favoriet 
     

    v.a. 2.126

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Tanqueta De Ses Roques in Santanyí

    Prachtig landhuis met privé zwembad in Santanyí. Het heeft een capaciteit voor 6 personen, dus het is perfect als u met uw familie of vrienden reist.

    Zin in een duik? Dit huis beschikt over een geweldig privé chloorzwembad van 8 x 4 meter en heeft een waterdiepte van 0,5 tot 1,9 meter. Het is de perfecte plek om af te koelen op de heetste dagen. Bij het zwembad vindt u 6 ligstoelen waar u kunt zonnebaden en bruin kunt worden! Het terras is ideaal voor heerlijke avonden met geliefden, misschien om te genieten van een heerlijke barbecue. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Dit huis met twee verdiepingen heeft een traditionele maar gezellige stijl. De prachtige woon-eetkamer is uitgerust met satelliet-tv om een film te kijken en een comfortabele bank. De eettafel is voorzien van een tafel en ruimte voor 6 personen en de kamer heeft ook airconditioning. De keuken is onafhankelijk en heeft een keramische kookplaat en alles wat u nodig heeft om heerlijke gerechten te bereiden. Bovendien kunt u daar ook van uw maaltijden genieten, aangezien er nog een tafel in zit. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank bevinden zich ook in de keuken. Het huis biedt 3 slaapkamers waar u kunt uitrusten. Twee van hen hebben een tweepersoonsbed - een met een en-suite badkamer met ligbad-. De laatste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken. Tot slot is er nog een badkamer met douche voor de rest van het huis.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm