Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cas General

Santanyí, Spanje

 

cas-generalcas-generalcas-generalcas-generalcas-general
Favoriet 
     

    v.a. 1.006

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cas General in Santanyí

    Dit traditionele huis verwelkomt zes gasten en ligt op slechts 300 meter afstand van een van de meest verbazingwekkende baaien van het eiland, Cala d'en Borgit.
    Welkom in dit prachtige huis met een groot terras vol bloemen en planten, ideaal om even neer te strijken en te genieten van een glas wijn, terwijl je een heerlijke barbecue klaarmaakt om aan de mooie stenen tafel te eten. U kunt ook zonnebaden in een van de hangmatten en zich verfrissen bij de buitendouche. De mooie veranda, met toegang vanuit de woonkamer, nodigt uit om te gaan zitten en te ontspannen terwijl u de natuur aanschouwt. Dit is een zeer rustige woning, alles is omheind en volledig privé.

    Het huis is geheel op één verdieping verdeeld, waar een comfortabele en praktische eetkamer perfect is om te zitten en een film te kijken op de satelliet-tv (alleen Spaanse en Duitse zenders) of om naar muziek te luisteren. De open haard in mediterrane stijl is uitsluitend bedoeld ter decoratie. De gaskeuken is volledig uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw verblijf.
    Deze woning bestaat uit drie slaapkamers met kasten, twee met elk een tweepersoonsbed, en één met twee eenpersoonsbedden, samen met twee gedeelde badkamers, waarvan één met een douche en de andere met een bad.
    In elke slaapkamer vind je ventilatoren en in elke badkamer radiatoren. De wasruimte beschikt over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Als u met uw baby reist, voorzien wij u van een kinderbedje en een kinderstoel, en nog twee op aanvraag.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm