Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Mina (Santa Margalida)

Santa Margalida, Spanje

 

sa-mina-santa-margalidasa-mina-santa-margalidasa-mina-santa-margalidasa-mina-santa-margalidasa-mina-santa-margalida
Favoriet 
     

    v.a. 937

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Mina (Santa Margalida) in Santa Margalida

    Dit prachtige appartement, gelegen in het pittoreske dorpje Santa Margalida, is geschikt voor maximaal 6 personen.

    Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan te ontbijten op het ruime en zonnige terras van het appartement terwijl u uw routes rond het eiland organiseert. Deze ruimte, waar ook een barbecue aanwezig is, is ook ideaal om de avond te verlengen of te genieten van onvergetelijke gerechten. Omdat dit appartement in het dorp ligt, heeft het directe buren.

    Het lichte interieur van het appartement is ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. De woonkamer heeft tv en airconditioning. De keuken is onafhankelijk en is uitgerust met airconditioning en met alles wat u nodig heeft om in alle comfort te koken. Het heeft ook een eethoek en directe toegang tot het terras. In het huis is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Als het tijd is om te slapen, zijn er drie slaapkamers: één daarvan is een tweepersoonsslaapkamer met kleedkamer, en-suite badkamer met douche en toegang tot het terras. De andere slaapkamers hebben elk twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft ook een kleedkamer. Een aparte badkamer met ligbad bedient het appartement. Een andere airconditioner, gelegen in de gang, koelt de slaapkamers. Als u met een baby reist, kunnen wij een wieg en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna