Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Respira

Santa Margalida, Spanje

 

can-respiracan-respiracan-respiracan-respiracan-respira
Favoriet 
     

    v.a. 1.984

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Respira in Santa Margalida

    Welkom in dit geweldige dorpshuis met privézwembad, gelegen in Santa Margalida, voor 6 personen.
    Dit gezellige huis, gelegen in een rustige omgeving net bij de ingang of uitgang van de stad, heeft een grote patio met een privé chloorzwembad van 3,5m x 3m en 0,80m diep, en een fantastisch gemeubileerde veranda om te genieten van heerlijke avonden. Het is een ruimte vol harmonie die je de langverwachte rust garandeert die je verdient.




    Het huis verdeelt zijn ruime en aangename kamers over twee verdiepingen en biedt een mooie rustiek-moderne stijl met al het nodige comfort voor je verblijf. Op de begane grond is er een formidabele woon-eetkamer met satelliet-tv. De keuken sluit naadloos aan op deze ruimte en heeft een keramische kookplaat met al het essentiële kookgerei. Op dezelfde verdieping is er een toilet en een ontspanningsruimte voor yoga. Als je naar boven gaat, vind je een nieuw concept van ruimte: een ruime kamer met een werktafel en... een bad! In de gang is er een AC, erg handig als het gaat om het koelen van de drie slaapkamers, allemaal met tweepersoonsbedden. Twee van hen hebben een eigen badkamer met douche, en een van hen heeft toegang tot een heerlijk terras vanwaar je het prachtige Mallorcaanse landschap kunt bewonderen. Er is een wasmachine. We kunnen een kinderbedje en kinderstoel leveren als je met een baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm