Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Es Cucons

Santa Agnès de Corona, Spanje

 

hotel-es-cucons
Favoriet 
 

v.a. 1.222

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Es Cucons in Santa Agnès de Corona



Hotel Es Cucons is precies het adresje waar ik naar op zoek ben geweest. Op mijn weg ernaartoe merk ik al dat het heerlijk rustig gelegen is en zodra ik binnenwandel voel ik me dan ook helemaal zen. Hier hangt precies die fantastische Ibiza vibe waar ik zo van hou! Buiten sieren gezellige zithoekjes en een fijn zwembad de tuin, net als pittoreske details als fleurige naambordjes, kleurige kussens en tientallen bloempotten.

Het wit gekalkte landhuis, waarin het hotel zich bevindt, is eveneens in Ibiza-stijl. Dikke, stevige muren vol huiselijke nisjes, houten plafonds met balken en de voor Spanje zo bekende donkere plavuizen. En dit alles gedecoreerd met leuke accessoires in de meest vrolijke kleuren. Hier begin ik de dag graag met een lekker ontbijtje, nadat ik heerlijk heb geslapen in mijn knusse kamer. Daarna ga ik natuurlijk de omgeving verder ontdekken. Ik ben al een paar keer op dit mooie eiland geweest, maar iedere keer ontdek ik weer allerlei nieuwe, bijzondere plekken. Bij terugkomst sluit ik dan ook elke dag dromerig af met een goed glas wijn bij de gemoedelijke bar. 


  • Sports:tafeltennis (gratis);fietsverhuur (huur),Wellness:wellnesscenter/spa: sauna (gratis); rustruimte (gratis); massages (tegen betaling); schoonheidsbehandelingen (tegen betaling),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (geopend van 09:00 tot 17:00 uur);kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;roomservice;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;souvenirwinkel (binnen de accommodatie);wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per dag;kluisje op de kamer: gratis;kluisje bij de receptie: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis,Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;20 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;roomservice;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);souvenirwinkel (binnen de accommodatie);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;wellnesscenter/spa: sauna (gratis); rustruimte (gratis); massages (tegen betaling); schoonheidsbehandelingen (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje;kinderstoel;tafeltennis (gratis);handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag;kluisje op de kamer: gratis;kluisje bij de receptie: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-02-2025 1.222,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm