Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ses Cases Velles De Son Baró

Sant Joan, Spanje

 

ses-cases-velles-de-son-baroses-cases-velles-de-son-baroses-cases-velles-de-son-baroses-cases-velles-de-son-baroses-cases-velles-de-son-baro
Favoriet 
     

    v.a. 2.300

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ses Cases Velles De Son Baró in Sant Joan

    Welkom in deze spectaculaire 19e-eeuwse finca, onlangs gerenoveerd en gelegen tussen de velden van Sant Joan. Het heeft een privézwembad en is geschikt voor 10 personen.

    Na een dag vol excursies rond het eiland kunt u heerlijk afkoelen in het fantastische zoutwaterzwembad van 10 x 3 meter en een diepte variërend van 1,20 tot 1,60 meter. U kunt heerlijk zonnen op de omliggende ligbedden en genieten van een heerlijke barbecue of een drankje bij zonsondergang op de verschillende terrassen rondom het huis. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het huis met 2 verdiepingen heeft het traditionele karakter van weleer behouden en is met verfijnde smaak ingericht en uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een perfect verblijf. Op de begane grond vindt u de woonkamer voorzien van airconditioning en tv, de prachtige eetkamer, de aparte keuken met gaskookplaat, een badkamer met douche en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Op de eerste verdieping heb je de andere 4 slaapkamers, allemaal met AC. Ze zijn uitgerust met elk twee aparte bedden, behalve één met een uitschuifbed. Eén van hen heeft ook een eigen badkamer met douche. Op deze verdieping bevindt zich nog een badkamer met douche. Het huis is voorzien van centrale verwarming op olie voor de wintermaanden, evenals een kinderbedje en kinderstoel voor het geval u met uw baby reist. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor