Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel INNSiDE Ibiza Beach

San Antonio Bahia, Spanje

 

hotel-innside-ibiza-beachhotel-innside-ibiza-beachhotel-innside-ibiza-beachhotel-innside-ibiza-beachhotel-innside-ibiza-beach
Favoriet 
 

v.a. 721

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel INNSiDE Ibiza Beach in San Antonio Bahia

Hotel INNSiDE Ibiza Beach ligt op een schitterende plek in San Antonio Bahia. Het is een perfect vakantieadres met fijne zwembaden, heerlijk eten en the place to be, als je van een leuk feestje houdt in Ibiza-stijl. Een hip, modern tintje maakt het geheel helemaal compleet. Geniet lekker op de mooie terrassen en drink een drankje bij één van de bars.

Altijd al benieuwd geweest naar de veelbesproken zonsondergang van Ibiza? Deze kun je bewonderen vanaf het dakterras met infinity pool, lounge gedeelte en bar. Regelmatig draait er een DJ en je kunt hier ook nog eens genieten van de mediterrane keuken. Op en top genieten dus op het dak van dit hotel. Lekker eten kan ook in het buffetretaurant, in de à-la-carte-snackbar en in Canalla, waar je de lekkerste taco's kunt eten en kunt proosten met tequila.

Naast zonnen op het strand dat voor de deur ligt is het meer dan de moeite waard om ook eens een kleiner strandje te bezoeken zoals Cala Comte of Cala Bassa. Of stap op de ferry en ga een dag naar Formentera om daar van de mooie, witte stranden te genieten. En bijna vanzelfsprekend mag je een bezoekje aan Ibiza-stad zeker niet overslaan. Waar je ook voor kiest, iedere avond kom je weer thuis in je comfortabele, moderne kamer!


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna