Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Sabater (Es Moli Nou)

Sa Pobla, Spanje

 

son-sabater-es-moli-nouson-sabater-es-moli-nouson-sabater-es-moli-nouson-sabater-es-moli-nouson-sabater-es-moli-nou
Favoriet 
     

    v.a. 1.407

    • Max. 4 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Sabater (Es Moli Nou) in Sa Pobla

    Geniet van de rust in dit fantastische ecologische en duurzame landhuis met privézwembad in Sa Pobla. Het heeft een capaciteit voor 4 personen.

    U zult genieten van een aantal fantastische dagen in dit prachtige, landelijke huisje met veel comfort om fantastische dagen door te brengen. Buiten kunt u zich verfrissen in het prachtige chloorbad van 6 x 4,5 meter en met een diepte tussen de 0,5 en 1,5 meter. Bij het zwembad vindt u het terras met ligbedden waar u comfortabel kunt zonnebaden en genieten van de rust van de velden. Daarnaast zijn er nog andere prachtige hoekjes om los te koppelen: de veranda bij de ingang waar je 's avonds een cocktail kunt drinken; de tafel onder het prieel waar u kunt genieten van fantastische barbecues; nog een klein hoekje aan de achterkant van het huis waar je een boek kunt lezen en de verbinding kunt verbreken. Daarnaast hebben onze gasten gratis toegang tot de ecologische moestuin waar u seizoensproducten als tomaten en watermeloenen vindt. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.

    Het eenvoudige huis van 120 m2 heeft twee verdiepingen en is voldoende uitgerust om van een ontspannen vakantie te genieten. Als u binnenkomt, vindt u de woonkamer waar u op de comfortabele bank tv kunt kijken of een kleine "siësta" kunt houden. De keuken en eetkamer zijn samen, met een zeer rustieke en bijzondere stijl. Het omvat een inductiekookplaat en de basisuitrusting om tijdens uw vakantie te koken (geen oven). Er staat ook een tafel voor 4 personen. Op de begane grond vindt u de eerste twee slaapkamers, één met een eenpersoonsbed en de andere met een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, beide met kasten en uitzicht op het veld. De verdieping wordt aangevuld met een badkamer met douche voor het hele huis. Boven vindt u nog twee slaapkamers, één met een eenpersoonsbed en de andere met een tweepersoonsbed. Houd er rekening mee dat ze beneden allebei open zijn, een mansardedak hebben en geen kledingkast hebben. Als u met een baby reist, kunnen wij een kinderbedje en een kinderstoel klaarzetten. Ten slotte beschikt het huis over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. De eigenaren zijn begaan met het milieu en daarom vind je er zonnepanelen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils