Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sestados

Sa Pobla, Spanje

 

sestadossestadossestadossestadossestados
Favoriet 
     

    v.a. 1.045

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sestados in Sa Pobla

    Deze gezellige villa gelegen op het platteland, in het noordelijke deel van het eiland, biedt het comfort van een huis dat uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring zal maken.

    De buitenkant van het huis is prachtig: barbecueën, zwemmen in het zwembad of gewoon ontspannen. De veranda is ingericht met een tafel en 6 stoelen om koel te dineren op de zomeravonden. Het gebied rond het zwembad telt 4 ligbedden en er is ook een pergola die voor wat schaduw zorgt. Bovendien vind je er ook twee grote en comfortabele stoelen en een bank waar je iets kunt drinken na een duik. Het chloorzwembad met een afmeting van 8 meter x 4 meter is privé.

    De sfeer van de villa is warm en het heeft rustieke details die het verschil maken. Het is een uitstekende keuze voor rustzoekers. In de enorme woonkamer kun je een aangename tijd doorbrengen met het lezen van een boek, surfen op het internet (WIFI), TV kijken (satelliet TV) of een film bekijken met de DVD-speler. Er is airconditioning in de woonkamer. De aangrenzende eethoek, in dezelfde ruimte, heeft een rustieke houten tafel en zitplaatsen voor 14 personen. De open keuken in deze ruimte is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te koken tijdens je vakantie: koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, elektrisch fornuis en oven, vaatwasser, koelkast met vriezer, en nog veel meer. Uiteraard vind je hier ook een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijktafel. Buiten het huis is er ruimte om minstens twee auto's te parkeren. Huisdieren zijn niet toegestaan.

    Het ruime huis heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Het is perfect voor gezinnen of groepen vrienden, want er is ruimte voor 6 personen. Alle slaapkamers zijn uitgerust met tweepersoonsbedden. De grootste slaapkamer heeft airconditioning, de andere slaapkamers hebben geen airconditioning. Op verzoek kunnen we ventilatoren leveren. Er is een eigen badkamer en een gedeelde badkamer.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna