Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca Can Mel

Sa Pobla, Spanje

 

finca-can-mel
Favoriet 
 

v.a. 1.497

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Finca Can Mel in Sa Pobla



Zeeën van rust, ruimte en natuur. Finca Can Mel ligt midden op het platteland van Mallorca en is een superfijn adresje om je even terug te trekken na een drukke periode. Stiekem is het voor mij alleen wat te groot, maar voor gezinnen met kinderen is het perfect. Zeker als je graag wat tijd met elkaar wilt doorbrengen op een van de mooiste plekken van het eiland.

De villa ligt in het noorden van Mallorca en bereik je via kronkelende landweggetjes. Alleen al de reis om hier te komen is een feestje. Toch is het weidse uitzicht het allermooiste: je ziet verschillende soorten (fruit)bomen, die afhankelijk van het seizoen prachtige bloesem geven. Even verderop zie je ook nog de bergen. Op een plek als deze wil je toch vooral van de omgeving genieten? Ontspan daarom lekker langs het zwembad, steek 's avonds de barbecue aan en gooi een lekker vers visje op de grill of speel een potje voetbal in het gras. Zin om eropuit te gaan? Stap dan de auto in en ga een dagje naar het strand. Playa de Muro ligt op maar 10 minuten rijden.
  • GeneralFacility:totaal aantal kamers: 5;totaal aantal verdiepingen: 2;klasse: comfort;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);borg (contant te betalen);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;wasgelegenheid;schoonmaak kamer;huisdieren niet toegestaan,Deposit:borg: circa 400;00 € per verblijf contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);borg (contant te betalen);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;kinderzwembad(zout water; niet verwarmd);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 11 meter; breedte: 6 meter)(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer,Optional:verwarming: op aanvraag (ter plekke te betalen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:handdoekenservice;kinderzwembad(zout water; niet verwarmd);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 11 meter; breedte: 6 meter)(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-06-2024 1.497,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils