Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Mussol

Sa Pobla, Spanje

 

es-mussoles-mussoles-mussoles-mussoles-mussol
Favoriet 
     

    v.a. 1.454

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Mussol in Sa Pobla

    Dit is een gezellige villa op het platteland met een rustieke stijl gelegen in het noordelijke deel van het eiland. Het biedt het comfort dat uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring zal maken.
     


    Het is een 2 verdiepingen tellend huis van 250 m2 met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Het is ideaal voor gezinnen of groepen vrienden omdat er plaats is voor 8 personen. Er zijn 2 kamers op de begane grond, beide met een tweepersoonsbed en toegang tot de tuin en een van hen heeft een eigen badkamer. De andere kamers bevinden zich op de eerste verdieping (een met 2 eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed). Er zijn 4 ventilatoren.
    De villa heeft een gezellige en warme omgeving. Het is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ontspannen vakantie. Ga lekker zitten op de bank in de woonkamer en geniet van een goed boek, of houd een kleine siësta. De keuken is volledig ingericht en uitgerust met alles wat je nodig zou kunnen hebben tijdens je vakantie: koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, vitrokeramische kookplaat, elektrische oven, vaatwasser, bestek, keukenapparatuur, koelkast met vriezer en nog veel meer. Natuurlijk vind je er ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas