Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Antic 102

S Illot, Spanje

 

antic-102antic-102antic-102antic-102antic-102
Favoriet 
     

    v.a. 1.031

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Antic 102 in S Illot

    Breng een onvergetelijke vakantie door in dit prachtige appartement met indrukwekkend uitzicht op zee in s'Illot. Het heeft een prachtig terras en is geschikt voor 6 personen.

    Het terras van het appartement is perfect om te genieten van het goede weer op het eiland. Hiermee kunt u buiten van uw maaltijden genieten terwijl u geniet van het zingen van de golven van de nabijgelegen Middellandse Zee. 's Avonds kun je het beste op de buitenbank kruipen en ontspannen terwijl je de sterrenhemel bewondert vanaf ons prachtige eiland.

    Dit prachtige appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift en beschikt over een moderne en gezellige stijl. De woonkamer heeft een Smart TV en airconditioning en staat in open verbinding met de keuken, uitgerust met een inductiekookplaat en alles wat u nodig heeft om te koken tijdens uw verblijf. Onze 6 gasten kunnen uitrusten in 3 slaapkamers, de eerste met een tweepersoonsbed en de andere twee met elk twee eenpersoonsbedden. De badkamer van het appartement heeft een douche. Tenslotte vindt u in de accommodatie een wasmachine, strijkijzer en strijkplank en kunnen wij u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje