Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

B&B Casa Pura Vida

Relleu, Spanje

 

bb-casa-pura-vida
Favoriet 
 

v.a. 846

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

B&B Casa Pura Vida in Relleu



Bij aankomst in B&B Casa Pura Vida werd ik warm ontvangen door Toon en Sanne. Zij zijn hier komen wonen vanwege de heerlijke rust en de prachtige vergezichten. Ik begrijp helemaal dat ze deze keuze gemaakt hebben, want ik voel me helemaal relaxed en de omgeving is inderdaad adembenemend.

Het sfeertje dat hier hangt, zorgt ervoor dat ik me direct thuis voel. De fijne tuin vol verrassende details lacht me tegemoet. Ik zie een mooie buitenkeuken en de douche bij het zwembad is versierd met vrolijke tegeltjes. Er staan overal sierlijke planten en de tegels die op de grond liggen, maken het geheel helemaal compleet. Als ik mijn kamer binnenwandel, maakt mijn hart direct een sprongetje. Mag ik hier echt slapen? Ik kan het haast niet geloven. Houten balken op het plafond, mooie stenen muren en diverse kleurrijke accessoires, die met aandacht zijn uitgezocht én zorgen voor een knusse ambiance.

Met een lekker, koel glaasje lokale wijn en een stukje smakelijke pizza, zit ik even later bij het barretje van Casa Pura Vida. Ik denk dat ik morgen een fiets ga huren en op m'n gemak het gebied rondom mijn tijdelijke adresje ga verkennen. Of misschien is het beter om eerst de wandeltocht te maken met een lokale gids.. Een bezoekje brengen aan de buren lijkt me ook erg interessant. Zij bezitten een kleine olijfoliefabriek, waar je een rondleiding kunt krijgen. Ik ga in ieder geval genieten deze week!


  • Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer: gratis);lobby;roomservice (tegen betaling);televisiehoek;parkeerterrein;drinkgelegenheden: buitenbar; koffiecorner;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week: extra verschoning op verzoek;theedoeken inclusief;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);darts (gratis);buitenzwembad (lengte: 9 meter; breedte: 5 meter)(zoet water; opening afhankelijk van buitentemperatuur; buitenzitje (gratis): stoelen; parasol; ligstoelen; tafel);schoonmaak kamer 1 keer per dag,Restaurant:drinkgelegenheden: buitenbar; koffiecorner,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 5;authentieke accommodatie;receptie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer: gratis);lobby;roomservice (tegen betaling);televisiehoek;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week: extra verschoning op verzoek;theedoeken inclusief;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan,Sports:darts (gratis),Pools:buitenzwembad (lengte: 9 meter; breedte: 5 meter)(zoet water; opening afhankelijk van buitentemperatuur; buitenzitje (gratis): stoelen; parasol; ligstoelen; tafel),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-09-2025 846,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna