Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Seaside Los Jameos

Puerto del Carmen, Spanje

 

seaside-los-jameos
Favoriet 
 

v.a. 1.104

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Seaside Los Jameos in Puerto del Carmen

Hotel Seaside Los Jameos Playa is een prachtig en levendig resort in Canarische stijl direct aan het kilometerslange strand Playa Pocillos. Geniet hier van de uitgebreide faciliteiten, neem een duik in één van de buitenzwembaden, drink een cocktail aan de bar of verwen jezelf met een massage. De kinderen vermaken zich in de tussentijd in het kinderzwembad, miniclub of met één van de vele sportfaciliteiten. Het centrum van Puerto del Carmen ligt op circa 3 kilometer afstand, in het bruisende centrum struint u door de straatjes en loopt u binnen bij de diverse winkels en restaurants. Krab liefhebbers zijn bij Lani's Cafe Restaurant aan het juiste adres. Eet u liever in het hotel? Boek dan uw verblijf op basis van all inclusive waarbij u onder andere geniet van live cooking en thema- en barbecueavonden. Het vriendelijk en gastvrije personeel van Seaside Los Jameos Playa staat met liefde voor u klaar om er samen voor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie

Hotel Seaside Los Jameos Playa is een prachtig en levendig resort in Canarische stijl direct aan het kilometerslange strand Playa Pocillos. Geniet hier van de uitgebreide faciliteiten, neem een duik in één van de buitenzwembaden, drink een cocktail aan de bar of verwen jezelf met een massage. De kinderen vermaken zich in de tussentijd in het kinderzwembad, miniclub of met één van de vele sportfaciliteiten. Het centrum van Puerto del Carmen ligt op circa 3 kilometer afstand, in het bruisende centrum struint u door de straatjes en loopt u binnen bij de diverse winkels en restaurants. Krab liefhebbers zijn bij Lani's Cafe Restaurant aan het juiste adres. Eet u liever in het hotel? Boek dan uw verblijf op basis van all inclusive waarbij u onder andere geniet van live cooking en thema- en barbecueavonden.

Het vriendelijk en gastvrije personeel van Seaside Los Jameos Playa staat met liefde voor u klaar om er samen voor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie beleefd. Niet voor niets is dit een geliefde accommodatie, niet alleen het personeel is uiterst gastvrij maar ook beschikt het hotel over een uitstekende keuken, comfortabele kamers en uitgebreide faciliteiten. Kortom, het ideale resort voor uw vakantie op Lanzarote!

Hotel Seaside Los Jameos heeft een ideale ligging op slechts een klein stukje lopen naar Playa de los Pocillos.

- Centrum Puerto del Carmen: ca. 3 km
- Strand Playa Pocillos: ca. 50 m
- Openbaar vervoer: ca. 200 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Lanzarote op ca. 7,7 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. inbegrepen.

- Maaltijden in buffetvorm met showcooking en speciale thema- en barbecueavonden
- Huisdieren onder de 5 kilo toegestaan
- Kinderbed beschikbaar op aanvraag (opgeven bij boeking)
- Geen parkeergelegenheid


Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna