Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen LIVVO Las Gaviotas

Puerto del Carmen, Spanje

 

appartementen-livvo-las-gaviotas
Favoriet 
 

v.a. 108

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen LIVVO Las Gaviotas in Puerto del Carmen

Appartementen LIVVO Las Gaviotas liggen in de urbanisatie Matagora op korte afstand van Puerto del Carmen. De rustige urbanisatie Matagorda biedt u een heerlijke vakantie met haar lange wandelpromenade. De appartementen liggen in geschakelde stijl verpreid over meerdere blokken in bungalow stijl. Elk blok heeft een eigen zwembad. Alle appartementen hebben een eigen tuintje/terras met zitje en ligstoelen.

Appartementen LIVVO Las Gaviotas liggen in de urbanisatie Matagora op korte afstand van Puerto del Carmen.
De rustige urbanisatie Matagorda biedt u een heerlijke vakantie met haar lange wandelpromenade.

De appartementen liggen in geschakelde stijl verpreid over meerdere blokken in bungalow stijl. Elk blok heeft een eigen zwembad.
Alle appartementen hebben een eigen tuintje/terras met zitje en ligstoelen.

In Matagorda geniet u van de rustige, gemoedelijke sfeer van het eiland en heeft u toch alles binnen handbereik. Zo ligt het Matagorda Centre naast het park. Hier vindt u o.a. twee supermarkten en diverse restaurants en toeristenwinkels.

Tussen de blokken 1 t/m 4 ligt een parkje met palmbomen, cactussen en sculpturen. Hier ziet u vaak de lokale katten lekker lui liggen te zonnen. De overige blokken liggen iets verder van de kust en het commerciële centrum.

Matagorda heeft een lange autovrije boulevard met een apart fietspad. Huur eens een fiets of step bij het commerciële centrum en rijd langs de gezellige terrasjes en boulevard naar Puerto del Carmen!

Ook de luchthaven ligt op zeer korte afstand. Loop zeker eens via de boulevard naar het ultieme vliegtuig-spotten punt waar de vliegtuigen vlak over uw hoofd heen landen!

- Centrum Matagorda: ca. 50-300 m (afhankelijk van type appartement)
- Strand: ca. 50-500 m (afhankelijk van type appartement)
- Centrum Puerto del Carmen: ca. 5 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Arrecife: ca. 5 km
- Indien u bij ons uw reis inclusief vluchten reserveert, zijn de transfers inbegrepen

De appartementen liggen verspreid over 7 blokken en beschikken ten minste over:
- kitchenette met keramische kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker
- Badkamer met bad, toilet en föhn
- Huurkluisje
- Telefoon
- Tv
- Terras met tuinmeubilair en ligstoel

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor