Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Michaela

Portopetro, Spanje

 

casa-michaelacasa-michaelacasa-michaelacasa-michaelacasa-michaela
Favoriet 
     

    v.a. 2.643

    • Max. 12 personen
    • 7 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Michaela in Portopetro

    Verbazingwekkend huis aan de kust van Portopetro, bestaande uit drie onafhankelijke appartementen en biedt accommodatie voor maximaal 12 gasten.

    Dit prachtige huis ligt tegenover de zee en daarom is het een waar voorrecht om te kunnen zonnebaden op de 7 ligstoelen, op de verschillende terrassen of om heerlijk te ontbijten terwijl u de zonsopgang overweegt en het geluid van de golven voelt. en de zeebries. Het beste van alles is dat je een ladder hebt waarmee je vanaf een van de terrassen direct toegang hebt tot het water.

    De constructie bestaat uit drie onafhankelijke appartementen die het perfect maken om zowel familie- als vriendengroepen te huisvesten. De verdiepingen zijn als volgt geplaatst: verdieping -1, begane grond (toegang vanaf de straat), en eerste verdieping. Elke verdieping heeft een woon-eetkamer met satelliet-tv, een keuken met gaskookplaat, een wasruimte - met wasmachine, strijkijzer en strijkplank - en een eigen terras. Vervolgens beschikt appartement -1 over drie slaapkamers, waarvan één met twee eenpersoonsbedden, twee met een tweepersoonsbed, en twee badkamers, één met ligbad en de andere met douche. En de andere twee overige appartementen beschikken beide over een slaapkamer met twee aparte bedden en een andere met een tweepersoonsbed, evenals een badkamer met een ligbad. Alle slaapkamers zijn voorzien van kledingkasten. De woonkamers op verdieping 1 en -1 zijn voorzien van airconditioning en Smart TV. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas