Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca'n Marinero

Porto Cristo, Spanje

 

can-marinerocan-marinerocan-marinerocan-marinerocan-marinero
Favoriet 
     

    v.a. 1.047

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca'n Marinero in Porto Cristo

    Welkom in dit geweldige herenhuis met een patio en dicht bij het strand in Porto Cristo. Het heeft een capaciteit voor 6 personen.

    De patio, met zijn vleugjes groen, nodigt u uit om te genieten van een heerlijk ontbijt voordat u naar het strand gaat en aan het eind van de dag ontspant op de buitenbank. De woning is gelegen in het centrum van de stad en er zijn buren in de buurt.

    Het herenhuis met twee verdiepingen biedt comfortabele en gezellige kamers. De woonkamer is perfect om af te koelen met de airconditioning terwijl u tv kijkt en beschikt ook over een open haard. De ruime eetkamer is ideaal voor het proeven van de gerechten die bereid worden in de keuken, die voorzien is van een gasfornuis. In het huis vindt u ook een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Boven is er een werkruimte met airconditioning en open haard die naar de andere 3 slaapkamers leidt, twee met tweepersoonsbedden en één met een eenpersoonsbed (een ervan heeft toegang tot het terras). Op deze verdieping bevindt zich een tweede badkamer met ligbad. Alle kamers zijn uitgerust met een kleine kachel. Als u met uw baby reist, kunnen wij voor een kinderbedje en een kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas