Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Maria 2

Portals Nous, Spanje

 

villa-maria-2villa-maria-2villa-maria-2villa-maria-2villa-maria-2
Favoriet 
     

    v.a. 956

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Maria 2 in Portals Nous

    In de elegante en karakteristieke omgeving van Puerto Portals en op slechts 450 meter van de baai, vindt u dit prachtige huis voor 2 personen.

    De buitenruimte van het huis is perfect om te genieten van het goede weer op het eiland. U kunt zonnebaden op de ligbedden, een heerlijke barbecue bereiden of een hapje eten voordat u gaat wandelen in dit exclusieve gebied van Mallorca.

    Op het lagere niveau van het gebouw vindt u toegang tot het prachtige traditionele interieur waar u beschikt over een comfortabele woonkeuken met tv en keramische kookplaat; een slaapkamer met een tweepersoonsbed en airconditioning; en een badkamer met douche. Daarnaast is het huis uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. En wij kunnen u een kinderbedje en een kinderstoel aanbieden als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm