Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pereta

Port d Alcudia, Spanje

 

peretaperetaperetaperetapereta
Favoriet 
     

    v.a. 1.078

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Pereta in Port d Alcudia

    Dit gezellige huis vlakbij het centrum van Puerto de Alcúdia en het strand biedt een perfect tweede huis voor 5 personen.

    Geniet van een uitgebreid ontbijt op het terras, dat een tafel met stoelen voor 6 personen heeft. Het kleine tuingedeelte biedt twee ligstoelen, perfect om iets interessants te lezen of je te koesteren in de zon, hoewel je waarschijnlijk zin zult hebben om naar het strand te gaan, dat op slechts 130 meter afstand ligt, en te genieten van de zon en de zeebries.

    Het chalet met twee verdiepingen en een oppervlakte van 90 m2 is ideaal voor gezinnen en kleine groepen vrienden. In de woonkamer, met een grote bank, kun je een goed boek lezen, tv kijken (satelliet-tv) of een dutje doen. De eethoek is geschikt voor maximaal 6 personen. De aparte keuken biedt alles wat je nodig hebt voor je vakantie: magnetron, waterkoker, vaatwasser, mixer, elektrische oven, vitrokeramische kookplaat en een koelkast met vriezer. Natuurlijk is er ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Een toilet completeert de begane grond. Als je naar boven gaat, vind je de drie slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met een hydromassagebad, de tweede heeft twee eenpersoonsbedden en de laatste heeft een eenpersoonsbed. Een andere badkamer met douche maakt deze verdieping compleet. De hele accommodatie is voorzien van warmte-koude airconditioning en er zijn units in elke slaapkamer en in de woonkamer.

    Het hele perceel (met het huis) meet ongeveer 115 m2. Er is parkeergelegenheid op het perceel voor maximaal 2 auto's. Bovendien kun je voor het huis op straat gratis parkeren. Het huis ligt in een kleine urbanisatie en er zijn directe buren. De ligging van het chalet is perfect omdat je alle voorzieningen die je nodig hebt binnen een paar minuten bereikt, lopend of met de auto of bus. Vlakbij het chalet vind je een supermarkt, restaurants en het busstation. De bus gaat elke 15 minuten naar de haven van Alcúdia, de oude binnenstad van Alcúdia, Puerto de Pollença of andere richtingen zoals Can Picafort. Geniet van een ontspannen stranddag, koester je in de zon en neem een verfrissend bad in de zee; of maak een aangename strandwandeling. Je bereikt het strand met fijnkorrelig zand en kristalhelder water in slechts 100 meter.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils