Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Invisa Figueral Resort

Playa es Figueral, Spanje

 

invisa-figueral-resortinvisa-figueral-resortinvisa-figueral-resortinvisa-figueral-resortinvisa-figueral-resort
Favoriet 
 

v.a. 583

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Invisa Figueral Resort in Playa es Figueral

Invisa Figueral Resort is een mooi adres voor een perfecte vakantie op het fantastische eiland Ibiza. Het hotel ligt vrijwel aan zee, vlak bij het strand en heeft vele faciliteiten voor jong en oud.

Dit hotel is perfect voor wie van zwemmen houdt, want er zijn meerdere zwembaden voor de nodige uurtjes waterpret. Op het zonneterras is genoeg plek om daarna weer op te drogen en te relaxen op een ligbedje. Kinderen vermaken zich uitstekend in het spetterende waterspeelparadijs met piratenboot en bij de leuke miniclub, waar van alles voor hen georganiseerd wordt.

Tijdens de vakantie geniet je natuurlijk graag van lekker eten. Daarom staat er iedere dag weer een smakelijk buffet voor je klaar in het restaurant van Inivisa Figueral Resort. Erg luxe om een tijdje niet aan de boodschappen te hoeven denken. En last but not least: nippen van je favoriete drankje hoort er ook bij en dat kan bij een van de bars, proost!


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm