Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Cook's Club Palma Beach

Playa de Palma, Spanje

 

hotel-cookaposs-club-palma-beach
Favoriet 
 

v.a. 65

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Cook's Club Palma Beach in Playa de Palma

Hotel Cook's Club Palma Beach is na een recentelijke renovatie een prettig modern 3-sterrenhotel in het bruisende Playa de Palma. De minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar in dit adults only hotel. In plaats van een minidisco kunt u hier genieten van regelmatig live muziek en de beats van de DJ. Bij het zwembad is het heerlijk vertoeven op een van de comfortabele ligstoelen of neem plaats op een zitzak! De moderne kamers zijn in industriële stijl ingericht en van alle comfort voorzien. U kunt gebruik maken van gratis wifi en tevens uw conditie op peil houden in de fitnessruimte van het hotel.

Hotel Cook's Club Palma Beach is na een recentelijke renovatie een prettig modern 3-sterrenhotel in het bruisende Playa de Palma.

De minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar in dit adults only hotel. In plaats van een minidisco kunt u hier genieten van regelmatig live muziek en de beats van de DJ.

Bij het zwembad is het heerlijk vertoeven op een van de comfortabele ligstoelen of neem plaats op een zitzak!

De moderne kamers zijn in industriële stijl ingericht en van alle comfort voorzien.
U kunt gebruik maken van gratis wifi en tevens uw conditie op peil houden in de fitnessruimte van het hotel.

Hotel Cook's Club Palma Beach ligt in het bruisende Playa de Palma, op zo'n 5 minuten lopen van het langgerekte strand. De bekende Bierstrasse ligt op ca. 6 minuten wandelen.
Het bij Nederlandse vakantiegangers populaire El Arenal ligt op een half uur loopafstand, maar is per bus snel en goedkoop te bereiken.

- Strand: ca. 500 m
- Bierstrasse: ca. 650 m
- Bars / Restaurants: ca. 400 m
- Bushalte: 20 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Palma de Mallorca: ca. 8,5 km

Ontbijtbuffet
Indien u halfpension boekt krijgt u een armbandje met krediet om in het hotel uit te geven aan eten en drinken
U dient minimaal 16 jaar oud te zijn om in dit hotel te verblijven
- Indien u all inclusive boekt zijn er alleen 3 drankjes bij de lunch en 3 drankjes bij het diner inbegrepen. Alle overige dranken zijn tegen betaling. Dit is een door de overheid opgelegde maatregel.

Moderne kamers voorzien van:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Huurkluisje
- Koelkastje
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon

De superiorkamers zijn gelijk aan de standaardkamers, echter gelegen op de bovenste etages (4 t/m 6)

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm