Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sumus Stella & Spa

Pineda de Mar, Spanje

 

hotel-sumus-stella-spa
Favoriet 
 

v.a. 270

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sumus Stella & Spa in Pineda de Mar

Hotel Sumus Stella & Spa is een uitstekend hotel met een gezellige tropische zwembadzone. Het hotel richt zich in haar faciliteiten voornamelijk op volwassen gasten, wat een rustige sfeer geeft in het hotel. Onze gasten waarderen de smakelijke buffetten, maar ook zeker de stijlvolle inrichting van het hotel en de rustgevende wellnessfaciliteiten. Hotel Sumus Stella & Spa is één van onze best boekende hotels aan de Spaanse Costa's!

Hotel Sumus Stella & Spa is een uitstekend hotel met een gezellige tropische zwembadzone. Het hotel richt zich in haar faciliteiten voornamelijk op volwassen gasten, wat een rustige sfeer geeft in het hotel.

Onze gasten waarderen de smakelijke buffetten, maar ook zeker de stijlvolle inrichting van het hotel en de rustgevende wellnessfaciliteiten. Hotel Sumus Stella & Spa is één van onze best boekende hotels aan de Spaanse Costa's!

Het hotel ligt net buiten het centrum, binnen 5 minuten wandelt u hier naartoe. Ook het strand is vlakbij, binnen een paar minuten kunt u uw strandlaken neerleggen en het zonnen kan beginnen!

- Strand: 150 m (via voetgangers tunneltje onder het spoor)
- Centrum: ca. 250 m

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 250 m
- Treinstation: ca. 500 m

Met de pendelbus:
- U wordt op 75 m van het hotel gebracht en opgehaald

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 35 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 75 km
- - Bij onze vliegreizen is de transfer niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u gemakkelijk in de vervolgstappen van het boekingsproces.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Maaltijden in buffetvorm en in het hoogseizoen 2 x p.w. themabuffet
- Het hotel richt zich voornamelijk op klanten vanaf 16 jaar, er zijn dus geen animatie of speciale faciliteiten voor kinderen aanwezig.
- Minderjarige gasten dienen altijd met minimaal 1 volwassene op de kamer te verblijven.

De kamers van Sumus Stella zijn volledig gerenoveerd, hebben een rustige inrichting en beschikken o.a. over de volgende faciliteiten:
- Telefoon
- Tv
- Huurkluis
- Minibar (tegen betaling)
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon met zitje

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm