Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Font

Petra, Spanje

 

sa-fontsa-fontsa-fontsa-fontsa-font
Favoriet 
     

    v.a. 1.517

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Font in Petra

    Geniet van het Mallorcaanse platteland in dit mooie huis met privézwembad in Petra. het heeft een capaciteit voor 6 personen.

    Buiten kunt u een verfrissende duik nemen in het prachtige chloorbad van 7,5 x 3,5 meter en met een diepte tussen de 1,2 en 1,6 meter. Ontspan daarna terwijl u zonnebaadt op de zonnebank of drink een cocktail in de prachtige ontspanningsruimte bij het zwembad. Er is ook een gemeubileerde veranda bij de ingang van het huis, waar u comfortabel kunt lunchen of dineren met het prachtige uitzicht op het Mallorcaanse platteland. Het pand beschikt ook over andere buitenhoeken waar u kunt uitrusten en de verbinding kunt verbreken in een prachtige omgeving. Het perceel is omheind en de privacy is totaal.

    Dit prachtige huis heeft een traditionele Mallorcaanse stijl. Het heeft twee verdiepingen die worden gekenmerkt door ruime en lichte kamers met een rustieke maar moderne stijl en met alle comfort om ten volle van uw vakantie te genieten. Op de begane grond vindt u een fantastische eetkamer voor 6 personen met ongelooflijke details, zoals het interieur. Het deelt de ruimte met de woonkamer die uitkomt op de buitenveranda. Hier kunt u uitrusten op de comfortabele bank terwijl u satelliettelevisie kijkt of op de koudste nachten geniet van de warmte van de open haard. Via het eetgedeelte vindt u de toegang tot de keuken. Het beschikt over een gaskookplaat en is goed uitgerust om tijdens uw verblijf te koken. Het beschikt over een vaatwasser, een elektrische oven en een tafel met een stoel voor het ochtendontbijt. Het huis beschikt ook over een onafhankelijke wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. In het huis vindt u 3 slaapkamers om uit te rusten. Twee ervan bevinden zich op de begane grond, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Er is ook een badkamer met douche op deze verdieping. De laatste slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Het heeft een tweepersoonsbed, airconditioning en een eigen badkamer met douche. Als u met een baby reist, kunnen wij een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils