Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Happy

Oliva, Spanje

 

happyhappyhappyhappyhappy
Favoriet 
     

    v.a. 606

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Happy in Oliva

    Modern appartement in Oliva Nova met een capaciteit voor 2 tot 4 personen. Het is voorzien van airconditioning en biedt toegang tot een groot gedeeld zwembad.
    De buitenruimte is fantastisch dankzij het grote gedeelde chloorfilter zwembad met een afmeting van 30 x 15 meter en een diepte van 0,5 tot 1,9 meter. U vindt ook een kinderbad van 0,5 meter waterdiepte. Na een koele duik kunt u ontspannen op het privéterras dat is uitgerust met een tafel en 4 stoelen waar u een heerlijke avond kunt doorbrengen met uw geliefden.

    Het appartement is vrij comfortabel en behulpzaam, omdat het beschikt over een grote ruimte die bestaat uit de keuken, de woonkamer en de eetkamer. Het heeft ook een slaapkamer en een vernieuwde en-suite badkamer met een ligbad.

    De moderne keuken heeft een keramische kookplaat en is uitgerust met alle benodigde keukengerei om tijdens uw vakantie te koken. De woonkamer biedt een prachtig uitzicht op het terras en de bergen en is voorzien van een comfortabele slaapbank en een tv. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken. Ten slotte is de hele accommodatie voorzien van airconditioning.

    Gelegen op slechts enkele minuten van het strand en op ongeveer 2,2 km afstand van de golfbaan van Oliva Nova, is dit appartement perfect voor diegenen die houden van een actieve manier van leven, op hetzelfde moment, in een rustige en familiale sfeer . De plaats biedt alle basisvoorzieningen voor een onafhankelijk verblijf inclusief supermarkten, bars en restaurants.

    Huisdieren zijn toegestaan.
    het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten
    Het zwembad is geopend van 1 juni tot 30 september.
    De openingstijden van het zwembad zijn: van 9.00 tot 15.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur.

    Afstanden
    Strand: 0,8 km - Oliva Nova
    Luchthaven: 94,5 km - Valencia
    Golfterrein: 2,2 km - Oliva Nova
    Gemeente: 0,01 km - Oliva Nova
    Treinstation: 16 km - Gandia
    Bushalte: 9 km - Oliva Nova
    Veerboot: 20,8 km - Dénia
    Ziekenhuis: 15.1 km - Gandia

    Toeristenlicentie: VT-46781-V

    U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna