Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Novo Sancti Petri

Spanje

 

Hipotels Barrosa Palace

8-daagse Zonvakantie naar Hipotels Barrosa Palace in Andalusië..

Novo Sancti Petri

Las Dunas

8-daagse Zonvakantie naar Las Dunas in Andalusië..

Novo Sancti Petri

TUI BLUE Playa la Barrosa

8-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE Playa la Barrosa in Andalusië..

Novo Sancti Petri

RIU Chiclana

8-daagse Zonvakantie naar RIU Chiclana in Andalusië..

Novo Sancti Petri

TUI BLUE Playa la Barrosa

8-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE Playa la Barrosa in Andalusië..

Novo Sancti Petri

RIU Chiclana

8-daagse Zonvakantie naar RIU Chiclana in Andalusië..

Novo Sancti Petri

Hipotels Barrosa Garden

8-daagse Zonvakantie naar Hipotels Barrosa Garden in Andalusië..

Novo Sancti Petri

  Sol Sancti Petri

  Het complex bestaat uit meerdere gebouwen en beschikt over een receptie, lobby, lift, bar, restau...Het complex bestaat uit meerdere gebouwen en beschikt over een receptie, lobby, lift, bar, restaurant, zwembad met kindergedeelte en een zonneterras m..

  Novo Sancti Petri

   Ilunion Tartessus Sancti Petri

   Het complex beschikt over een receptie, lounge, lift, winkeltje, restaurant, bar, mooi aangelegde...Het complex beschikt over een receptie, lounge, lift, winkeltje, restaurant, bar, mooi aangelegde tuin met zwembad en kinderbad, omgeven door zonneter..

   Novo Sancti Petri

    Barossa Garden

    Ruime lounge met receptie,liften. drie restaurants, twee bars, boetiek,twee zwembaden en apart ki...Ruime lounge met receptie,liften. drie restaurants, twee bars, boetiek,twee zwembaden en apart kinderbad. Animatie programma.Miniclub.Vind de beste de..

    Novo Sancti Petri

     Valentin Sancti Petri

     receptie, liften, lounge, bar, diverse winkels, pool/snackbar, restaurant, binnen- en buitenzwemb...receptie, liften, lounge, bar, diverse winkels, pool/snackbar, restaurant, binnen- en buitenzwembad en een zonneterras met ligbedden en parasols. Er i..

     Novo Sancti Petri

      ClubHotel RIU Chiclana

      Ben je op zoek naar een complete, zorgeloze vakantie Spanje? Een v...Ben je op zoek naar een complete, zorgeloze vakantie Spanje? Een vakantie in RIU Chiclana is zowel voor je als voor de kinderen een waar paradijsje. Groot nieuws, vanaf zomer 2018 z..

      Novo Sancti Petri

      Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje      Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

      Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.