Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

TUI BLUE Playa la Barrosa

Novo Sancti Petri, Spanje

 

tui-blue-playa-la-barrosatui-blue-playa-la-barrosatui-blue-playa-la-barrosatui-blue-playa-la-barrosatui-blue-playa-la-barrosa
Favoriet 
 

v.a. 532

  • Beoordeeld met een 9.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

TUI BLUE Playa la Barrosa in Novo Sancti Petri

8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij TUI BLUE Playa la Barrosa

Terrastemperaturen, het pure Andalusië en oh, die verfijnde keuken. In het moderne TUI BLUE Playa la Barrosa krijg je direct een ultiem vakantiegevoel. Wat een luxe. En alles even licht en ruim met 100% designcomfort. Het allerprettigste voor je liggen dagen die je samen invult. Dit is high class ontspannen voor 2, zonder kinderen. Samen hand in hand slenteren over het 14 km lange strand, voelt als een beloning. Bij het hotel houd je een siësta in de tuin oase, relax je in de spa en proef je Andalusische specialiteiten. Met een goed glas wijn vertel je elkaar de verhalen van de dag. En, terwijl de zon wegzakt achter de horizon, maak je plannen voor mañana.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Supermarkt
  • Fitness
  • Sauna,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-04-2024 voor een 8-daagse vakantie 532,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

GF Gran Costa Adeje

Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm