Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

15-daagse rondreis Schilderachtig Andalusië

Mijas, Spanje

 

15-daagse-rondreis-schilderachtig-andalusia15-daagse-rondreis-schilderachtig-andalusia15-daagse-rondreis-schilderachtig-andalusia15-daagse-rondreis-schilderachtig-andalusia15-daagse-rondreis-schilderachtig-andalusia
Favoriet 
     

    v.a. 1.168

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    15-daagse rondreis Schilderachtig Andalusië in Mijas

    15-daagse rondreis Schilderachtig Andalusië

    Tijdens deze heerlijke excursiereis naar Andalusië maak je kennis met historische steden als Granada, Málaga en Sevilla. Bovendien ontdek je traditionele bergplaatsjes in het achterland van de Costa del Sol, die de ontspannen Spaanse sfeer ademen. Bezoek de markante rots in Gibraltar met verbluffend uitzicht over de Straat van Gibraltar en Afrika. Proef tapas op één van de gezellige terrasjes en in de leuke restaurants in de badplaatsen Marbella en Nerja. Deze dagen wisselen zich af met fijne vrije dagen om te genieten aan het heerlijke strand van de Costa del Sol of aan het zwembad bij het hotel.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 02-07-2024 voor een 15-daagse vakantie 1.168,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm