Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Roques5 - Adults Only

Mao Mahon, Spanje

 

roques5-adults-onlyroques5-adults-onlyroques5-adults-onlyroques5-adults-onlyroques5-adults-only
Favoriet 
     

    v.a. 1.460

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Roques5 - Adults Only in Mao Mahon

    Dit gezellige huis ligt in een charmant kustgebied, op slechts 150 meter van het pittoreske Platja des Grau, Menorca, en biedt een rustig toevluchtsoord voor twee personen. Ideaal om te verkennen, met toegang tot afgelegen baaien en wandelingen door bewaarde duinen.

    Met een indeling van twee verdiepingen biedt deze woning het nodige comfort voor een geweldig verblijf. De twee terrassen, één op elke verdieping, bieden een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, terwijl de nabijheid van buren een gevoel van gemeenschap bevordert zonder dat dit ten koste gaat van de privacy.

    Binnenin wordt de charme voortgezet met een zorgvuldig ontworpen indeling gericht op het bieden van comfort en functionaliteit. De lichte woonkamer is uitgerust met airconditioning, een smart-tv en een selectie lokale boeken om u te helpen bij het plannen van dagelijkse excursies. De moderne keuken, uitgerust met gasfornuizen, nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden met verse lokale ingrediënten. De badkamer van het huis is uitgerust met een douche. De slaapkamer, gelegen op de bovenste verdieping en ook voorzien van airconditioning, beschikt over een tweepersoonsbed, ingebouwde kasten en toegang tot een van de terrassen, en biedt een intieme en gezellige ruimte voor ontspanning.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas