Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol

Manilva, Spanje

 

pierre-vacances-resort-terrazas-costa-del-sol
Favoriet 
 

v.a. 297

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol in Manilva

Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol is een uitstekend vakantieresort voor het hele gezin, gebouwd in Andalusische sferen, u waant zich hier in een dorp. Vanaf het resort heeft u een prachtig uitzicht op zee! Er zijn twee zwembaden, waaronder één met een 9 massagejets en een aangelegd strand van 1.000 m². Haal een zomers drankje bij de bar voor het ultieme vakantiegevoel. Voor de kinderen is er een speeltuintje, multisportsveld en worden er vele leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam en de miniclub. Een dagje uit? Vlakbij ligt het strand, Estepona en Gibraltar! Om meer uit uw vakantie te halen raden wij van de Jong Intra Vakanties u aan om een auto te huren. Vele gezinnen hebben genoten van hun vakantie bij Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol. Terwijl u geniet van de zon aan de rand ven het zwembad vermaken de kinderen zich met het animatieteam. Het resort is onderdeel van de Pierre et Vacances groep, wat garant staat voor

Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol is een uitstekend vakantieresort voor het hele gezin, gebouwd in Andalusische sferen, u waant zich hier in een dorp. Vanaf het resort heeft u een prachtig uitzicht op zee! Er zijn twee zwembaden, waaronder één met een 9 massagejets en een aangelegd strand van 1.000 m². Haal een zomers drankje bij de bar voor het ultieme vakantiegevoel. Voor de kinderen is er een speeltuintje, multisportsveld en worden er vele leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam en de miniclub. Een dagje uit? Vlakbij ligt het strand, Estepona en Gibraltar! Om meer uit uw vakantie te halen raden wij van de Jong Intra Vakanties u aan om een auto te huren.

Vele gezinnen hebben genoten van hun vakantie bij Pierre et Vacances Resort Terrazas Costa del Sol. Terwijl u geniet van de zon aan de rand ven het zwembad vermaken de kinderen zich met het animatieteam. Het resort is onderdeel van de Pierre et Vacances groep, wat garant staat voor een goede service en veel vermaak. Kortom, de perfecte gezinsvakantie!

In de heuvels van een rustige urbanisatie op ca. 10 km van Manilva en ca. 26 km van Estepona. Strand met beachclub met ligstoelen en douches op ca. 1,5 km. Op ca. 50 km van Marbella.

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Malaga: ca. 100 km
- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt een privétransfer per taxi/minibus bijboeken. Wij raden u echter aan een huurauto te reserveren omdat het resort vrij afgelegen ligt

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een privétransfer per taxi/minibus bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. Wij raden u echter aan een huurauto te reserveren omdat het resort vrij afgelegen ligt.

- Huisdieren toegestaan (bij boeking opgeven, ter plaatse (ca. € 9 p.d. of € 55 p.w.), u dient een certificaat te overleggen tegen hondsdolheid
- Kinderkit ca. € 40 per week (bedje, buggy, stoel en badje)

Met telefoon, tv, centrale verwarming en airconditioning. Kitchenette met koelkast, magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Badkamer met douche en bad.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna