Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Montanyeta

Manacor, Spanje

 

sa-montanyetasa-montanyetasa-montanyetasa-montanyetasa-montanyeta
Favoriet 
     

    v.a. 5.799

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Montanyeta in Manacor

    Deze ruime villa is gerenoveerd in 2017 en ligt in Manacor. Het beschikt over een privézwembad met uitzicht op het platteland en biedt accommodatie aan 10 gasten.

    Het indrukwekkende huis ligt in een rustige, landelijke omgeving op 20 km van de kust. Het meest onderscheidende detail van de finca is het privé chloorzwembad van 13,5m x 7m met een diepte variërend van 1m tot 1,85m. Het heeft prachtig uitzicht over het landschap. Het wordt omringd door een terras waar je heerlijk in de zon kunt liggen (er zijn 10 ligstoelen beschikbaar) of een buitendouche kunt nemen. Als je de voorkeur geeft aan schaduw, kun je onder de parasol gaan liggen. De gemeubileerde veranda kijkt uit over het zwembad en het platteland en is een mooie plek voor een barbecue of een uitgebreid ontbijt. Het perceel van 30000 m2 is omheind en er zijn geen buren.

    Warm en nobel ingerichte kamers verwelkomen je in dit huis. Er is moderne apparatuur zoals een tv met satellietzenders in het Engels, Duits en Spaans en WIFI. De traditionele woon-eetkamer is verrassend met een met natuursteen beklede muur en een moderne bank. Een tweede eethoek leidt naar de keuken met apparatuur zoals een vitro kookplaat, vaatwasser, keukengerei en oven. Er is ook een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kast, evenals een douchebad op de begane grond.

    Op de tweede verdieping zijn er nog vier slaapkamers, twee met twee tweepersoonsbedden en de rest met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers boven hebben een en-suite badkamer met een douche en er is een zesde aparte badkamer met een douche. Bovendien zijn alle kamers uitgerust met AC. Als je met een baby reist, is er op aanvraag een babybedje en kinderstoel beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm