Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Mirador (Cales De Mallorca)

Manacor, Spanje

 

es-mirador-cales-de-mallorcaes-mirador-cales-de-mallorcaes-mirador-cales-de-mallorcaes-mirador-cales-de-mallorcaes-mirador-cales-de-mallorca
Favoriet 
     

    v.a. 1.061

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Mirador (Cales De Mallorca) in Manacor

    Geniet van een prachtige vakantie aan zee in dit appartement in de omgeving van Cales de Mallorca. Het heeft een groot privéterras met barbecue, gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi en is geschikt voor maximaal 4 personen.

    De flat is gelegen in een mooie urbanisatie met prachtige tuinen en een gemeenschappelijk chloorzwembad. Het zwembad meet 25 x 10 meter, heeft een diepte variërend van 0,9 tot 1,20 meter en beschikt over een 0,50 meter diep gedeelte waar de jongste leden van het gezin kunnen afkoelen. Naast het zwembad is er niets beters dan ontspannen in de gemeenschappelijke jacuzzi (alleen koud water). Eenmaal in de flat biedt het huis u een grote gemeubileerde tuin waar u heerlijk een boek kunt lezen, een aperitief kunt nuttigen of kunt genieten van een heerlijke barbecue met uw familie of vrienden.







    De gezellige flat beschikt over alle nodige comfort om van uw vakantie te genieten en is uitgerust met airconditioning in alle kamers. Binnen vindt u een comfortabele woon-eetkamer met Smart TV; een open keuken met keramische kookplaat en al het benodigde keukengerei om tijdens uw vakantie te koken; en een binnenplaats waar u rustig koffie kunt drinken. Als het tijd is om uit te rusten, zijn er 2 slaapkamers, de eerste met een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met ligbad; de andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Tenslotte maakt nog een badkamer met douche dit appartement compleet. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. En als u met kinderen reist, kunnen wij voor een kinderbedje en een kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor